Grønt, Lykke
Comments 7

Våren har kome –

– til Grünerløkka. Snøen smeltar, og smeltevatnet renn lystig i trikkeskinnene nedover Thorvald Meyers gate. Sola skin ikkje, men likevel kjenner du at veret har slått om, og vi ber alle (bortsett frå han eg er gift med, som vil gå på ski) ei stille bøn om at det som kjem ovanfrå no framover skal vere regn. Det er von, folkens!

img_4866

Ja, dei er fylte. Og spetta. Og dyre, men vakre.

img_48731

Nei, det er ikkje Paris. Det er Oslo. I dag. Fint, ikkje sant?

This entry was posted in: Grønt, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

7 Comments

 1. Hei!
  Vil berre helse på, og sei at eg likar bloggen din. Har lest her hos deg ei stund, og trives alltid. Fint å lese om mat, skreven av ein entusiast! Eg kjem garantert igjen.

 2. grapecityjuice says

  våren kjem til birkelunden! det er så fantastisk! og, eg sniker litt på bloggen din, for eg tykkjer han er så fin! smil!

 3. Eg forlot Oslo under tjukt snødekke før helga, og kom heim til utsprungne krokusar og regn. Hoverte stort og skraut av vestlandsvåren.
  Det nederste biletet der gjer meg litt mindre hoven.

 4. Blomsterhandler Andersen på Grünerløkka er en favoritt! Butikken er en fryd for øyet når man passerer den og det er alltid hyggelig å handle med de tøffe mennene bak disken. Be de lage en rocka bukett og de tar utfordringen!

 5. Den blomsterhandleren der får meg, hver gang jeg går forbi der til å tenke: neste gang skal jeg ha med egen trillekoffert og fylle den her!!
  Typisk er man på besøk i Sannergata sein vinter/tidlig vår eller full høst, -altså de tidene man er som aller sultnest. I alle fall jeg 😀
  Takk for vidunderlig titt!!

Leave a Reply