Fredag, Grønt, Lykke
Comments 6

-Og så sig helga inn

over oss, og freden senkar seg. Desse rosene skal få bli med meg heim, og lage helg heime hos oss. Eg ynskjer alle som kjem innom rolege dagar, med det som skal til for å halde motet oppe og å samle krefter.

img_5254

This entry was posted in: Fredag, Grønt, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

  1. Jeg glemte å kjøpe blomster i dag, så jeg tar meg den frihet å nyte dine i stedet.
    God helg 🙂

  2. Maiblomst says

    Eg var eins ærend nede på Helgø(lokal matbutikk, dyr men godt utvalg) for å kjøpe roser i dag. Det hender dei har roser frå ein lokal produsent som eg kjenner litt. Det er roser med kvalitet over! Vel, dei hadde ikkje hans roser i dag, men dei rosene dei hadde var flotte, så det vart eit knippe. Kvite med litt grønt i, og så kjenner ein faktisk duft når ein passerer dei:-)

  3. Det er langt oppe i behovspyramida, men for meg er blomar i huset eit (av fleire) teikn på at det er helg og kvile. Deilig! 😀

  4. Dessverre ingen roser her i heimen, jeg får nok nyte dine i stedet – veldig vakre.
    Ha en riktig god helg 🙂

Leave a Reply