Musikk
Comments 3

Come sunday

Framleis grev eg i minnebunken over fine songar eg har sunge i forskjellige kor eg har vore med i. Duke Ellington skreiv Sacred concerts over ei periode på fleire år. Den første kom i 1966, og namnet, A concert of sacred music kan tyde på at han då ikkje planla heile verket. Second sacred concert kom i 1968, og inneheldt klassikarar som Heaven og Almighty God. Den siste, som vart skriven til Alice Babs, kom i 1973. Come Sunday er frå den første, og er min favoritt. Denne versjonen er med Branford Marsalis på ein veldig diskret saksofon og eit ikkje identifisert orkester orkester i bakgrunnen. Nydeleg!

 

This entry was posted in: Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Hanne Kjeldahl Nilsson says

    Når kommer hufsa? Jeg har ei datter på 35 år , som voksen fortalte hun hvor redd hun var for Hufsa i mumidalen,trodde hun bodde egentlig nede i skogen der vi bor!første barnebarnet. – dvs ogbrorens første datter,fikk Hufsa som kosedyr! 💝

Leave a Reply