Humor
Comments 13

Siste nytt frå parfymeverda

No gir eg meg over og legg meg under. Hillary Clinton lanserer ein parfymeserie, under namnet “Autorité”. Duftene skal få menn til å rette seg opp i ryggen og følge med, og ikkje seie noko før dei får beskjed om det. Duftprøver vil bli lagt inn i Elle, The Economist og The New York Review of Books. Nice

This entry was posted in: Humor

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

13 Comments

 1. Eg kjenner ingen umiddelbar lyst og iver etter å lukte slik. Gjerne autoritet.. javisst.. men får så dårlige vibber av kjendiser som skal ha navnet sitt på en parfyme.. eg ville jo aldri hatt på badet ei flaske det stod Britney eller Clinton… Men frua er tøff, har absolutt sansen for henne.. men lukte som henne.. vil eg altså ikkje. Men eg føler meg ein smule opplyst no, så takk! 🙂 Slike ting er absolutt fint å kunne slå om seg i selskapslivet med.. har du hørt at..?? Ikkje? 😉

 2. Weehee… Jeg vil ha! 😉 Eller kanskje ikke. Vet du, i Pristina i Kosovo har de kalt ei av hovedgatene ‘Bill Clinton Boulevard’ og hva finner du der? Hillary Botique… Kanskje de har ei sidegate som heter Monica, men den har jeg ikke funnet enda. Men altsaa: jeg tror jeg venter paa parfymen til Michelle jeg, Michelle O 😀

 3. Det er ikke mulig? Jeg tror ikke den ryker opp på noen ti-på-toppliste her i huset akkurat, men jeg lurer jo litt på hvordan autoritet lukter. Kanskje bunnoter av sigar?

 4. Er det helt garantert at de ikke sier noe før de får beskjed om det?
  Da vil jeg også ha! 🙂

 5. Ja da ble plutselig valget enkelt…Hmmm

  Jasså, kjenner du Assa altså, hun er kunde hos meg ;0) Koselig dame, null prutings ;0) Ha en flott langhelg!

  Og du så gøy det var å mimre på Peter Gabriels låt ;0) Det var en gang ja….

 6. Du, eg prøvde ein fantastisk parfyme i dag! Den ville du like, vårleg og frisk utan å vere for søt. Sei ifrå om du er i den store byen, så skal vi ut og sniffe! 😀

 7. Haha – Tror jeg klarer meg uten den der 😀
  Men hvilken fantastisk parfyme har du prøvd da? Har du sagt A, må du si B 😉

 8. Sublime Balkiss frå The Different Company. Har du prøvd den? Men eg gløymde å prøve den italienske du skreiv om, kva heitte den?

 9. alter ego: Det pågår lange diskusjonar på nettet om kva parfyme Michelle brukar. Tipsa frå dei som har vore nær henne går på noko i retning av kirsebærnotar.
  Fru Storlien: Sigar ja, det hadde vore noko… 😆

 10. velduftende says

  Akkurat ja – Sublime Balkiss. Den har jeg ikke prøvd, men vet den er ganske ny. Tenkte jeg skulle få tatt meg en tur på Heaven Scent i løpet av mai, så kan kan jeg teste den vet du 🙂
  Var det Profumi del Forte – Vittoria Apuana du mente kanskje?

Leave a Reply