Fredag
Comments 5

Fredagskveld

Når du les dette er vi i Arendal, utan datanett og har det sikkert heilt strålande. Vi held til i eit hus ikkje så langt frå havet, med utsikt til Torungen fyr.

Vertinna har sikkert bada, det kan eg love at eg ikkje har. Vi har vore inn til byen med båten, kjøpt god vin og mørt kjøt, eller kanskje litt kveite eller ferske reker, og nikosar oss. Eg fotograferer, slik at eg har noko å skrive om når eg kjem tilbake til den store byen.

IMG_4833Nelliken på bildet er det svigermor som brakte i hus. Nellikar er nedvurderte, det er flotte, fløyelsmjuke blomar som toler ein støyt.

Då søstra gifta seg var buketten hennar ein ball lagd av nellikar akkurat like metta raude som den svigermor tok med seg til meg.

Eg syns denne er nydeleg, og let den stå her og lyse opp bloggen min til eg kjem heim. I mellomtida ynskjer eg alle som kjem innom her ein fredeleg kveld. 

This entry was posted in: Fredag

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Helt enig med deg. Nelliker er fine, de – og så godt som de dufter 😉
    Takk for i dag, forresten. Det var veldig kjekt.

  2. Kos deg der nede med venninner og god mat imens skal vi kike på den nelliken 😉
    Jovisst vakker er den, syns nesten jeg kjener duften helt hit !

  3. Hei! Takk for gode tips i Sunnmørsposten om fingermat! I kveld skal jeg lage lefseruller, bare med speke- eller pæreskinke (siden jeg er godt over middels glad i salt, har det etter mor) og skal prøve meg på de chevrefylte cherrytomatene. Jeg gleder meg! Takk for tipsene!

Leave a Reply