Grønt
Comments 3

Det regnar

– og eg tenker at eigentleg burde eg vere glad for det. Det er bra for hagen, for aspargesane, for blomane som står i ein pose ved inngangsdøra og ventar på å bli planta. For ikkje å snakke om dei som står der dei skal stå i bedet sitt, men enno ikkje er tekne ut av potta. Uff, eg har vore ein dårleg hagebrukar i år.

Men det regnar, det bergar dei kanskje til eg får avslutta korøvinga, generalforsamlinga, pakkinga, vitninga i retten, seminaret på danskebåten, foredraget om cash management (!!) på danskebåten, shoppingturen med Heidi i København, flyturen heim, rekneskapen og sjølvmeldinga. Puh. Kan verda bli normal etter dette, ver så snill?

This entry was posted in: Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Maiblomst says

    Sjølvmeldinga kom i boks i går! Det kjennest som eg har fått eit nytt liv etterpå.
    Lykke til med gjereålsmaratoet ditt! Det går nok bra skal du sjå. 🙂

  2. Puh… Ferdig med sjølvmeldinga, same styret kvart år. No kan eg reise til København med lette skuldrar!

    Jakob: Her er det sommar! 😀

Leave a Reply