Duft, Ferie
Comments 9

Nokre er like sprø som meg


-når det gjeld parfyme. Eg besøkte ei av mine duftande venninner i Grimstad, og her er bevisa. Eg trudde eg var sprø med min halve kvadratmeter med parfyme. Vertinna har omtrent så mykje som meg, men ho har eit minikjøleskap å ha dei i!!! Kult? 

IMG_6850Eg er ganske misunneleg, ja. Kunsten er altså å følge med når hotell pussar opp, og kastar ut gamle minibarar. Dei vert perfekte heime-parfymekjøleskap, til trygg oppbevaring av duftande skattar.

Her er mange kjende dufter, Narciso Rodriguez EdT, Dolce Vita, Delice de Cartier, Eau de Jatamansi og den lyse, lette Burberry Brit Sheer, som trettenåringen min kosar seg med. 

IMG_6852Her ser du heile samlinga, iallfall dei flaskene som det er noko storleik på.

L’Occitane Cedre er ei heilt magisk duft, basert på reine trenotar, og den er noko av det mest sexy eg kan tenke meg.

Kanskje helst på ein mann, men eg følte eg pusta gjennom armen min då eg hadde den på, så den funkar på damer og.

Den store irissåpa som ligg fremst luktar som ein heil sommarhage. Eg likar eigentleg ikkje så godt iris, men denne kunne eg sove med under puta. Nydeleg!

Dune oppdaga eg og litt på nytt, den er vaksen utan å vere pudrete og kjedeleg. Patchuly Dolce var og eit spennande møte, varmare og meir kompleks enn Cedre.

I bilen på veg attende til Arendal var vi vel kanskje noko trafikkfarlege, der vi sat og lukta på eigne og kvarandres armar. Deilig! 

This entry was posted in: Duft, Ferie

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

9 Comments

 1. Du, å du for en snål blogg.
  Jeg har ikke en eneste en prøveparfyme (?),
  men spinnsnålt med ammunisjonbx.
  Kjekke matoppskrifter.

  Joda, jeg kommer tilbake.

  Au revoir : )

  Likar

 2. Vakkert syn, men jeg trenger noe større enn minibar tror jeg .. Men er det ikke litt for kaldt der da? Jeg har planer om å få tak i et skap, men skal ha noe jeg kan stille temperaturen opp til rundt 13 grader. Vanlig kjøleskaptemp ødelegger duftene. De blir ikke dårlige og harske, men endrer seg vesentlig

  Likar

 3. Huff, ikke si det da, Bibap. Da må jeg annektere vinskapet, og DA tror jeg min kjære ville blitt overbevist om mine noget avvikende sjelsevner…
  😆

  (jeg vurderer kasse i svalt kott…)

  Likar

 4. Jeg tror det er opptil fler rundt meg som har tvilt på mine sjelsevner .. 😀 Jeg har lurt litt på vinskap ja .. ikke til vinen naturligvis 😀

  Likar

 5. sol says

  vin og parfyme er jo på samme nivå på et vis, for begge er luktesansen vesentlig! Så hvorfor ikke bruke vinskapet til parfymer. Selv sitter jeg forøvrig og funderer over et innlegg jeg skal holde på en seriøs konferanse, om «making sense in scents», og det rett etter et innlegg om smaksdommer når det gjelder vin..

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s