Musikk
Comment 1

Noko av det vakraste XVII

Jan Garbarek skreiv dette verket på bestilling frå jazzfestivalen i Molde. Det vart framført sommaren 1990, og gjeve ut på plata “I took up the runes” same året på ECM. Seinare vart det brukt under avslutninga av OL i Albertville i 1992, der Sissel Kyrkjebø sang det sittande på Kvitebjørn Kong Valemon. Eg likar originalen best, dette er eit fantastisk band.

Jan Garbarek sin musikk har ein stille, men likevel medrivande intensitet, og alt han gjer er utruleg gjennomarbeida og velmodulert utan å vere veloppdragent. Dette er kvalitet tvers igjennom.

This entry was posted in: Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Takk for den oppfriskeren. At man kan glemme dette!!
    Jeg hadde denne på kassett, og den er helt utslitt.

    Jeg måtte grave i cd-hylla, og der fant jeg platene Legend of the seven dreams og All those born with wings fra 87/ 88, også vel verdt alle pengene (prislappen sto på; 159,- pr stk, brukte nok opp lommepengene mine…)

Leave a Reply