Billig mat, Mat, Middag, Oppskrifter for barn, Sausar og dippar
Comment 1

Dagens enkle

I går trengte eg ein kjapp middag, og heldigvis hadde Singh, vår lokale landhandlar (viss ein kan kalle han det når han driv butikk innanfor ring 2…) ope. Eg fekk tak i fiskekaker, tomatar og hamburgerbrød. Resten hadde vi i kjøleskapet og i hagen. 

Eg steikte fiskekakene i steikepanna, og rista brøda i brødristaren. Så lagde eg denne dressingen:

IMG_7123Hamburgerdressing

2 ss majones

1 ss remulade

2 ss oppklipt graslauk

2 ss kesam

1/2 ts honning

Salt og peppar

Bland alt, og smak til. Ha litt dressing på nedre del av hamburgerbollen, og legg på salatblad og tomatskiver. Legg på fiskekaker, og ha på litt dressing til. Likar du ketchup i slike installasjonar så pøs på. Litt sylteagurk eller kapers er også godt. Mmmm!

 

 

1 Comment

  1. Mmmmm. Ser deilig ut! 🙂
    Og det minner meg på at jeg faktisk har glemt å spise frokost. Skulle jo bare ordne et par småting her på pc-en først… Mat!
    Pludrehanneklem

Leave a Reply