Duft
Comment 1

Ein liten tur i byen…

… og litt shopping news. Heaven scent har -20% på 100ml store flasker frå The Different Company, så viss du går og siklar på Sublime Balkiss eller Jasmin de Nuit så er dette tida for å hive seg rundt.

jasmin_de_nuitDei har dei i nettbutikken og, viss du er i feil by (eller ikkje i ein by i det heile tatt), www.heavenscent.no. Eg var hos frisøren i dag, og han snuste meg i nakken 😮 fordi eg lukta så godt, det var Sublime Balkiss. Neida, dette er ikkje reklame. 😉

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Huffda, jeg sikler jo bestandig .. Litt reklame er helt ok synes jeg, så lenge vi virkelig mener det. Så morsomt med lenke til meg da 🙂 Nå har jeg forresten ordnet noen prøver til deg, men tenkte ikke på at posthuset stengte tidligere i ferien! Grrr Da blir de sendt i morgen ialefall, så kan du gå å lure på hva det er så lenge 😉 Det er ingen friske sommerdufter – Mer de litt hotte bombene vet du 😀 Da sier jeg ikke mer!

Leave a Reply