Duft
Comment 1

Ein liten tur i byen…


… og litt shopping news. Heaven scent har -20% på 100ml store flasker frå The Different Company, så viss du går og siklar på Sublime Balkiss eller Jasmin de Nuit så er dette tida for å hive seg rundt.

jasmin_de_nuitDei har dei i nettbutikken og, viss du er i feil by (eller ikkje i ein by i det heile tatt), www.heavenscent.no. Eg var hos frisøren i dag, og han snuste meg i nakken 😮 fordi eg lukta så godt, det var Sublime Balkiss. Neida, dette er ikkje reklame. 😉

This entry was posted in: Duft

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Éin kommentar

  1. Huffda, jeg sikler jo bestandig .. Litt reklame er helt ok synes jeg, så lenge vi virkelig mener det. Så morsomt med lenke til meg da 🙂 Nå har jeg forresten ordnet noen prøver til deg, men tenkte ikke på at posthuset stengte tidligere i ferien! Grrr Da blir de sendt i morgen ialefall, så kan du gå å lure på hva det er så lenge 😉 Det er ingen friske sommerdufter – Mer de litt hotte bombene vet du 😀 Da sier jeg ikke mer!

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s