Lykke
Comments 5

Ti ting som har gjort deg lykkeleg i år?

Eg hoppar over menneska eg har rundt meg, dei gjer meg stort sett lykkeleg heile tida, men her er det altså nye “greier” i livet ditt som har gjort det lysare dei siste månadane. Her er mine ti:

Kanebo Lip Treatment – Før skifta eg hud på leppene annakvar dag (ja, eg veit, skikkeleg ekkelt), men når eg byrja å bruke denne kvar kveld før eg legg meg slepp eg det. Og sjølv om flaska har berre 15 ml så har eg altså brukt den nesten eitt år utan at den er brukt opp. Bra!

Raphael Saadiq – Strålande soulsangar frå California – spelar i Oslo 15. oktober…

La prairie light fantastic cellular concealing – Skjular alt som skal skjulast i ansiktet. Veldig bra.

Walter’s mandler – Mmmmm…

Linda Olsson: La meg synge deg stille sanger – fin bok.’

Isabella – Det danske damebladet som gir deg tre ting på ein gong: Hage, interiør og mat. Jippi!

Min nye Iphone…

Body Shop Mineral foundation – oppfører seg fint, OK pris, og eg unngår den poreframhevande effekten som i.d.minerals har på mi hud.

Min nye plommefarga Chanel no. 82 Catalina leppestift – deilig!

Bjørnebæra i hagen min – det ser ut som om dei sprutar ut av veggen!

Kva er dine ti?

This entry was posted in: Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

 1. Hm…Ingvar Ambjørnsen (jeg har ikke lest noe av han før nå og jeg har funnet ut at jeg liker ham), regelmessig jogging, min nye jobb (endelig), melkesjokolade med jordbær, blåbærbananpannekaker, Veronica Maggio, sommerkjolen jeg kjøpte i mars (jeg kan fortsatt gå med den til ALT), hestene som stod på sommerbeite et steinkast unna kjæresten min sitt hus, jalapenospoppers (jeg visste ikke at det fantes før i går, det er sååå godt!) og falabellahester (hallo, de er skikkelig fascinerende!).

 2. Herlig med lister! Jeg har tatt i mot oppfordringen, og laget meg en lykke-ting-liste på bloggen min jeg også. Lista kunne blitt dobbelt så lang, lett! 🙂

 3. Pingback: Enda en omgangsutfordring; –hva har gjort meg lykkelig i år « Hagen på Hytta

 4. Mine ti:

  – Å bo i Melbourne
  – Å bli ferdig som MBA
  – Å flytte hjem til København
  – Et vennepar som ENDELIG venter barn (og flere andre graviditeter)
  – Bøker, bl.a. American Wife av Curtis Sittenfeld og David Copperfield av Charles Dickens
  – Red Magazine
  – Turer hjem til Norge
  – Clinique Happy
  – Pene tær med Essie neglelak på
  – SKO

Leave a Reply