Fredag, Lykke
Comments 4

Tre ting på ein gong?

Isabella, ein god kopp te og stille i huset… Bliss! Tiåringen er på besøk hos ein kompis, trettenåringen er på veg til fotballturnering og mannen i huset køyrer lopper. Eg sit heime utan andre plikter enn å bake ei kake. Det kan eg gjere seinare. God helg til alle som stikk innom!

IMG_9927

This entry was posted in: Fredag, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Jeg har faktisk gjort unna baksten. Foccacia med chili, foccacia med salt og foccacia med basilikum. Her blir det nå totalavslapningsfredag, dvs mat, vin og “Mord og mysterier”.
    God helg til deg og dine!

  2. Så deilig! God helg til deg og de andre. Her kommer Gaiac-duftende klem fra meg 🙂

Leave a Reply