Duft, Lykke
Comments 6

Ammoboksshoppingoppdatering

(Eg får vel neppe google-treff på den overskrifta der, nei…)

XXL i Storgata har fått inn ammoboksar igjen! Eg var innom på fredag, og bunkra opp med fem fine, halvblanke boksar. Trettenåringen har arva dei blå, og samlinga er på plass, sortert etter merke, og med herredufter for seg. Med førtini kroner stykket er dei eit godt kjøp, og du får rydda opp viss du oppbevarer småprøver rundt omkring i skuffer og skap, handvesker og toalettmapper.

Løp og kjøp, og kom elgjegarane i forkjøpet.

IMG_0075

This entry was posted in: Duft, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

  1. De var fine – myye finere enn de blå i alle fall! Hvilket kaliber er det, du? Jeg fikk ikke mine 2,,5 ml. prøver ned i den blå da jeg forsøkt her om dagen, og satt da brått med enda et lagringsproblem. Har du noen 2.5 ml nedi der?

  2. Eg huskar ikkje kaliberet på desse, kan det vere 253-308, kanskje? Eg trur Amouage-prøvene er 2,5 ml, dei står ytterst til venstre i dei to boksane bak til høgre, med gullkorker. dei går greitt nedi. Ingen av mine prøver var for store for desse boksane. Skal du ikkje til byen snart? 😉

  3. Huhei, det var boksene sine! Jeg gjorde også en innsats med ammoboksinnkjøp i går. Kjøpte en hvit og en blå siden jeg ikke var sikker på hva som passet best. Den hvite var for stor, men den blå viste seg å være perfekt til de små ampullene fra luckyscent. Mannen på butikken lurte på om jeg trengte hjelp. – Neida, jeg må bare finne ut hvilken som ser mest passende ut, svarte jeg. – Du skal ikke ha den til ammunisjon, da, svarte mannen. Han hadde tydeligvis fått med seg at de kunne brukes til andre ting enn patroner! 😀

  4. Nei, han rynka på nasa då han sniffa på dei to eg leverte tilbake fordi dei var så stygge. Jaja, det skremmer vel ikkje elgen, det her, sa han… Eg lurer meir på kva han seier, han som faktisk kjøper dei grøne boksane, og det luktar Chanel no. 5 av dei. 😆

  5. Skal faktisk til byen på tirsdag, men det blir en sånn seint inn, seminar, fort ut igjen-variant, og ingen tid til morsomme ting.

Leave a Reply