Frustrasjonar
Comments 24

No er den her

-Iallfall kan det synest som om at svineinfluensaen har inntatt huset.

svinFørebels er det berre eg som er pjusk, og alle symptoma stemmer ikkje. Den har ikkje slått seg på magen, men halsen er sår og eg hostar. Feberen er låg, men det legane kallar subfebril, altså små temperaturskilnader rundt normalpunktet.

I og med at eg er i risikogruppa (astma) så kjem eg til å ta det med ro, og så får vi sjå kva dette er. I mellomtida må dokke sende meg varme tankar, det hjelper heilt sikkert. Det blir ikkje så mykje matlaging og fotografering heller, det er familien som skal ete det eg lagar, og eg får prøve å la vere å smitte dei. Ha ein fin dag, alle som stikk innom!

This entry was posted in: Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

24 Comments

 1. Ann-Kristin says

  Skikkelig kule muffins! Men hvis det er svineinfluensa du har fått, så spøker (haha) det vel for Halloween-festen neste helg? Jeg krysser uansett fingrene og ønsker god bedring.:-)

 2. Varme tanker og gode vibber sendes herved. Du får ta det med ro og gjøre som doktoren sier.
  God bedring-klem 🙂

 3. God bedring. Håper du ikke får “den harde sorten” og raskt er oppe og går igjen =)

 4. God bedring herfra også! 🙂
  Her er det også tegn på en liten svinesti…Ingen er veldig syke, bare hosting, sår hals og bittelitt feber, så det kan jo være noe annet….

 5. Stakkars deg; masse lykke til og lov at du tar kontakt med lege dersom ting blir værre. Astma og svineinfluensa skal ein ikkje spøke med… eg har sjølv ei jente i risikogruppen, og vi håpar at vi skal få ordne ein vaksine i morgon.

 6. God bedring. Jeg har hatt de symptomene du beskriver i omtrent en uke, men har kommet til den konklusjon at det ikke kan være svineinfluensa. Influensa er en sykdom som pleier å slå ganske hardt, og de fleste som tror de har influensa har det vanligvis ikke. De har noe av alt det andre som også pleier å gå på denne tiden av året. Men kanskje har du (og muligens jeg) fått det som Per Fugelli i Dagsnytt 18 sist fredag karakteriserte som en mild “Nasse Nøff influensa”.

 7. Eg veit ikkje om det er noko trøyst, men for ein månad sidan hadde eg dei symptoma du beskriv. Eg var “småsjuk” i 3-4 dagar. Eg smitta venninna mi, trur eg, som vart mykje sjukare. Ho fekk seg sjekka, og det var ikkje svineinfluensa. Der er andre sykjer ute og går..
  God betring!

 8. Takk for all omsut! Ja, det kan godt hende at dette ikkje er gris, eg har ikkje særleg mykje feber, og så vidt eg har forstått er høg feber eit av hovudsymptoma. Så det kan godt hende at eg berre har fått ei vanleg forkjøling.

 9. Arna says

  Masse gode tanker til deg. Klem fra Arna

 10. TerraDiva says

  -Uansett hva det er du har fått, så må du ha riktig god bedring.

  Siden du har astma er det sikkert lurt med en telefon til lege, det anbefales iallefall her:http://www.pandemi.no/pandemi/foler_du_deg_syk/
  Kanskje du får “hostesaft og sorte små pastiller” eller noe annet som hjelper?

  Varme tanker fra meg.

 11. hildeG says

  God bedring, uansett hva du lider av :-). Med så lav feber, er det neppe influensa – i så fall har du nok en uvanlig mild variant. Blir du riktig dårlig, er vel du en opplagt kandidat for Tamiflu.

 12. God bedring! Håper det bare er en vanlig forkjølelse sånn at du er kjapt på beina igjen. Jeg våkna også med vondt i halsen i dag, men foreløpig kjennes det ut som en helt vanlig hals/neseforkjølelse.

 13. irma says

  God bedring uansett, kjipt å være syk. Omsut er forøvrig et vakkert ord 🙂

 14. God bedring fra meg også! Min eldste sønn har også astma, og har hatt det siden han var ganske liten! Han fikk vaksine på fredag, så nå kan jeg bekymre meg bittelitt mindre for ham i alle fall!

 15. Varme tanker fra meg også, med ønsker om god bedring. Det høres ikke ut som svineinfluensa, men aldri godt å vite. Noen får milde symptomer også. La kroppen få hvile litt 🙂

 16. Øyvind says

  Krysser fingrene for en vanlig sjau.

  God bedring.

 17. Trine says

  Håper du snart er på beina og at ikke resten av familien flater ut også.

  God bedring!

 18. God bedring, enten det er “ekte saker” eller bare en vanlig forkjølelse.

Leave a Reply