Fest, Lykke
Comments 9

Ein fin kveld…

-Også for elleveåringane. Dei fekk suppe av “blod”, altså gresskarsuppe med konditorfarge. Ingenting skal gå til spille, veit dokke. Innmaten i graskara skal også spisast.

IMG_2593Så fekk dei grønne spagettislangar, med meir blod på, denne gongen i form av ketsjup. Grønnfargen vart imponerande, den sit framleis i.

Visste du kor lite ein elleveåring et av slik spagetti når han eller ho først har fått blodsuppe? Svaret er nesten ingenting. Så eg sit att med fire liter kokt, grønn spagetti.

Dei skumle muffinsa fekk bein å gå på, i dag lagde eg også ein variant med gul glasur, med graskarfjes.

IMG_2592Glasuren fekk rett farge av gul konditorfarge med nokre dropar sukkerkulør. Det brune vart brukt med litt kakao og sukkerkulør der og.

Ulempa var at ellevisane fann ut at dei skulle ta dei med på loftet. Ein del av kvelden har dermed gått med til å skrape størkna gul glasur av parketten.

Men bortsett frå det hadde mammaen det heilt fint. Eg sat med lange øyre og høyrde på når dei leika kyss, klapp og klem på loftet, og måtte til slutt skysse dei ut med trussel om at alt godteriet i nabolaget ville vere innsamla viss dei skulle fortsette å sitte inne og kysse og klappe og alt det der. Og alle var einige om at det hadde vore ein fin fest.

IMG_2597

This entry was posted in: Fest, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

9 Comments

 1. Hei Alt Godt!
  Jeg søkte på regler for Halloween og fant ingen på nett. Da var det på tide å skrive dem ned tenkte jeg 😉

  Ser ut som dere koste dere selv om den grønne spaghettien ble igjen …hihi
  Muffinsene var kjempefine! Tror jeg må låne den ideen til neste Halloween.

  Klem
  U9

 2. Så kreativt og flott! 🙂 Heldige 11-åringene! 🙂

  Selv er jeg lite glad i Halloween-feiringen, men jeg skjønner jo godt at ungene elsker det.

  Vi hadde kjøpt inn godterier i går, men fikk kun besøk av et barn. Ja ja, tenåringen min synes ikke det gjør noe, da kan han jo ta godiset sjøl. 😉

 3. Si meg, – har du fortalt hvordan du fikk spaghettien grønn? Jeg har i så fall gått glipp av det.

  Heldige unger som har en sånn moromamma som deg å “ta av”. Det må ha vært helt supert 😀

  Her fikk vi tre fnisende småtøser på døra ut på kvelden, i laken og sminke og parykker og det hele. Takk og pris for karamellboksen jeg hadde gjemt bak noen blader i en hylle. Ellers hadde vi ikke hatt noe, og da hadde det blitt knep!

 4. BÅ: Berre grøn konditorfarge, eg brukte kanskje eitt par teskeier, til ein altfor stor porsjon. 😆

 5. Artig spagetti men skjønner de ble fort mett av den da 😉 Tørk den og bruk den til parykk neste år…Hihi

  Selv var ejg alene på ettermiddagen igår og tenkte ta glansvask, det var ikke lurt. Det ringte på døra iett sett 😉

 6. Wow:-) Grønn spaghetti og blodsuppe skal prøves her til neste år! Vi feiret forrige helg, men hadde besøk av halve nabolaget i går. Veldig stas for lilleprinsen å dele ut godterier til skumle store gutter:-) God kveld!

Leave a Reply