Frustrasjonar
Comments 5

Den vesle skilnaden…

…mellom å barbere seg og å kutte hovudet av seg er det ikkje alle som mestrar. Denne legen, kommuneoverlege Gunnar Hetland i Granvin, meiner vi bør halde oss borte frå bussar, konsertar og kinoar til svinekrisa er over.

Eg blir litt oppgitt over folk som ikkje tenker over korleis bodskapen deira vert oppfatta hos andre. For dei som lever eit liv prega av angst frå før har denne typen oppslag berre ein effekt, nemleg å skape endå meir stress, redsel og sosial angst. Dei Gunnar Hetland verkeleg når fram til med slike utsegner er dei som treng det minst, som allereie er livredde for å leve livet sitt. Og er det dei han ynskjer å oppnå?

This entry was posted in: Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Helt enig i at dette er et tullete utsagn! Og, hvis alle går i hi nå blir vel viruset liggende i dvale også, til alle tror faren er over for denne gang og så -poff, er alle kranke likevel.

  2. Sigrid says

    Noe av hensikten med alle kriseplanene er jo nettopp at samfunnet ikke skal gå i stå på grunn av pandemien. Skulle vi fulgt oppfordringene hans, ville jo resultatet nettopp bli at mye går i stå. Tenk deg om alle skulle kjøre til jobb i egen bil i Oslo….

  3. Sukk, om helsepersonell og andre med markeringsbehov kunne telle til ti og tenke over konsekvensene av soloutspill. Og i dag tidlig kom storoppslag på nyhetene om naturmedisinfirmaer som anbefaler urtete og spirende rug. Lurer på hvor mange som hadde hørt om det før det ble nyhetsoppslag?

  4. Jeg blir helt matt…. Og ja, jeg tenker på de som sliter med sosiale settinger fra før, som nå går rundt med enda mer angst og usikkerhet, som nærmest får «bekreftet» at det er farlig å bevege seg rundt blant folk.

    Greit å være litt forsiktig, men nå synes jeg hysterien rundt svineinfluensaen når ekstreme høyder.

    Så kommer alle de som vil tjene noen kroner på folks frykt og usikkerhet i tillegg.

Leave a Reply