Duft
Comments 2

Meir parfymebråk

Ikkje før har vi lagt bak oss parfymeinnbrotet i Grimstad, får vi denne saka frå Motala i Sverige. Ei kvinne i førtiåra trua ein anna kvinne på same alder med å ta livet av henne fordi ho hadde på seg for sterk parfyme. Det skal ha toppa seg etter langs tid diskusjon om denne parfymen.

Vi får berre trøste oss med at det er ho som trua som no er beden om å halde seg unna arbeidsplassen, og ikkje ho med parfymen…

This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. God parfymelukt er god! Men smaken er ulik.Og somme er allergiske. Hadde ein kollega som aldri kunne vere med oss ut på restaurantar etc. fordi der alltid var folk som brukte parfyme.For min eigen del hugsar eg då eg var gravid for over 40 år sidan og blei kvalm av den minste snev av SOMME parfymar.Så mitt råd til alle parfymeelskarar er:Spar litt på dropane når de skal vere i lag med mykje folk.

  2. Det tror jeg faktisk at vi som er ekstra opptatt av duft er oppmerksomme på. Ureflektert pøsing av «godlukt» er lite utbredt blant de parfymegaleste, mistenker jeg 😀

Leave a Reply