Lykke
Comments 26

Snart 100 000!

I løpet av den neste veka rundar eg sannsynlegvis 100 000! Fantastisk. Dette hadde ikkje vore noko gøy å halde på med om det ikkje var for dokke strålande flotte lesarane mine som les, kommenterer og inspirerer.

Eg vil gjere noko liknande eg gjorde sist eg feira, nemleg å gi bort ei parfymegåve. Denne gongen blir det to kategoriar, damedufter og herredufter.

For å bli med i trekninga vil eg høyre frå deg kva du vil lese meir om her i bloggen. Skriv dine tips til meg  i kommentarfeltet nedanfor. Dersom du lenkar til dette innlegget frå din eigen blogg får du to sjansar, altså to “lodd” i trekninga. Kast deg utpå!

(Viss du vert trekt ut vil eg spørje litt om kva du likar og ikkje likar, og så vel eg ut småprøver som eg trur du vil like basert på det.)

This entry was posted in: Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

26 Comments

 1. Jeg vil ha mer av alt. Det vil si at jeg synes bloggen din er flott som den er. Er nok mest interessert i matoppskriftene og matideene dine. Men er glad i variasjon og leser gjerne om parfyme og annet i tillegg.
  Stå på og lykke til videre. Det forundrer meg hvordand du får tid til alt.
  Ønsker deg og dine en fin søndag =)

 2. Hold fram som du stevner. Musikk også, særlig når du knytter småanekdoter til musikken du presentererer. Veldig fin blogg. 100 000, du. fantastisk!
  😀

 3. Mat, parfyme, reise … er det som fenger meg mest. Bloggen din har blitt en fin inspirasjonskilde for hovrdan vi skal bruke det vi dyrker. Musikken og youtubefilmer er ikke så nøye for meg, men jeg oppfatter det ikke som plagsomt mye.

 4. Trine says

  Gratulerer med 100.000! Jeg liker veldig godt tilnærminga di til matoppskrifter. Det er avansert (ofte) men ikke jålete. Det liker jeg godt! For min del må du gjerne skrive mer om tradisjonsmat også. Etter å ha lest sidene dine lagde jeg ball, til tross for oppvekst på flate bygder i dalstrøka innafor.
  Du skriver så fint, så fint. Takk skal du ha.

 5. sol says

  Vanskelig det, for du er jo så bra på alt det du skriver om, og spesielt dufter og mat! Deler parfymeinteressen din, og liker veldig godt å lese om de ulike duftekspedisjonene dine! Men, om mer av noe: oppskrifter der lokale råvarer står i fokus! har mer og mer fått sansen for kortreist mat, og årstidvariasjoner på matbordet! (fint med bildedokumentasjonen av framgangsmåter og ingredienser som du ofte tar med!)

 6. Jeg er også glad for alle jeg kan dele parfymeinteresse med 😀
  Er også veldig imponert over dine matkunnskaper som inspirerer. Jeg har svært liten fantasi med mat, og trenger rett og slett inspirasjon fra proffe 😀

 7. Les bloggen din mest på grunn av matoppskriftene, får mykje inspirasjon herfra! Du skriv bra, og det er ei fin blanding av mange interessante tema her 🙂

 8. Jeg stikker innom deg kjære søster for å hente meg nye smaker og jeg må si den over her frista stort idag ;)))

  Ellers gleder jeg meg til du engang når du får tid kommer med den superenkle opskrifta på Prinsessekake!!! jeg har nå gitt opp å få til denne da gjærdeig og meg ikke passer sammen, men kanskje du kan lage en slik kake fri for gjær…?

 9. irma says

  Jeg er stadig innom og snoker i matoppskriftene dine – mer inspirerende og lettere tilgjengelig enn å bla i kokebøkene mine. Og parfyme selvsagt! Du skriver godt -og at du skriver på nynorsk gjør bloggen din enda vakrere 🙂 jeg savner ingenting 🙂

 10. Gratulerer med vel fortjente 100.000! Jeg synes bloggen din er en god miks av det viktige i livet, parfyme, mat, musikk og noen lattervekkende små filmsnutter. Et annet pluss er at du skriver på nynorsk, det gjør du så godt at du delvis har omvendt meg tilbake til barndommens språk. takk for det!

 11. For ein flott blogg…
  Ein av grunnane at eg kom innom deg var nettopp nynorsk, ikkje ofte ein finn det på matbloggar 😉 Kjempeflott alle gode tema du kjem på.
  Ha ei kjekk veke!

 12. sveinv says

  Jeg leser om mat og blomster, kan godt være mer av det.

 13. Vet du, jeg liker alt du skriver om og savner ikke noe! Når det er nye temaer (som hagepost i dag) fryder jeg meg over at registeret utvides, men jeg nyter det du allerede spiller på også. Har en egen mappe på laptopen med oppskrifter herfra; noen er utprøvd og andre står for tur etterhvert. Kjempestas! Og i likhet med mange andre liker jeg at du blogger på nynorsk. Supert!

  Hver eneste en av de 100.000 er høyst velfortjent, bare for å ha det sagt! Bloggen din er fast stoppested og jeg beundrer hvordan du klarer å gi ting personlig touch uten å bli for privat. Jeg liker entusiasmen som tydelig skinner igjennom uansett hva du skriver om, og … du har det udefinerbare som kalles ‘egen stemme’, som gjør at du skiller deg positivt ut uansett hva du skriver om.

  Så uansett hva som skjer og hvordan tallene blir, håper jeg du fortsetter å blogge som du har gjort til nå 😀

 14. Pingback: Er det ingen menn her? « Alt godt

 15. Jeg tror jeg liker aller best matoppskriftene dine, og så synes jeg det er så fint når du poster allergivennlige varianter. Jeg har ingen matallergier selv, men har mange venner som er allergiske mot ymse ting – sukker og melk og slikt, og når jeg har dem på besøk liker jeg best å servere noe som ikke er “allergikermat”, slik alle gjestene mine kan spise det samme. Og så liker jeg at det er hverdagsmat du poster, det gjør at bloggen din blir til ekte inspirasjon, ikke bare noe man blar gjennom, tenker “det så godt ut” og så glemmer…

 16. Jeg syns også matinnleggene er svært så interessante og nyttige. Ellers er også en del av musikkpostene gode.

 17. Elsa says

  Slenger meg med jeg også:)
  Jeg leser bloggen din fast, mat, parfyme, musikk, reiser, alt er med å gjøre bloggen til hyggelig lesestoff.
  Og så skriver du så flott nynorsk.

  Gratulerer med 100.000:)

 18. Jeg sier som smg*: mat, parfyme og reise er det jeg liker best. Alltid inspirerende å lese bloggen din, masse gode tips og råd (og fristelser ;-)) Gratulerer med sååå mange treff!

 19. Parfyme er jeg ikke så bevandert i. Det går i den gode, gamle Anais Anais, antakelig fordi poden kommenterer med ‘Ah….det dufter mamman!’. 🙂 Og en dash [lå denersji] fra Biotherm om sommeren. Men mat og reise følger jeg gjerne med på. Der er det inspirasjon å hente for meg.

 20. Per says

  Jeg er stadig innom bloggen, er ikke så opptatt av oppskriftene eller parfymene, selv om jeg både setter pris på god mat og god lukt. Mine beste stunder her på din blogg har vært når du kommer med dine hverdagsepistler om dette og hint. De er gode og vekker ettertanke. Setter og pris på musikkinnslagene.

 21. Pingback: Endeleg helg! « Alt godt

 22. annalovinda says

  takk for kjekk side, med god inspirasjon både til lukt og smak!

  annalovinda

 23. Din er en av bloggene jeg ikke kan klare meg uten. Og det er på grunn av variasjonen. Mat, hage, duft, reiser, musikk. Og så skriver du veldig bra, i tillegg til at du bruker nynorsk.
  Flere ganger har jeg stått fast med ett eller annet på kjøkkenet; et raskt lite spørsmål på bloggen din, og vips så er problemet løst.
  PS: husker du ønsket mitt om å lære mer om bakepulver vs natron?

 24. Maiblomst says

  Det er ein flott blogg du har, med god variasjon!
  Eg likar spesielt matpostane dine, du kjem ikkje berre med ei oppskrift, men ofte lærer me noko også!
  Og så må eg seie, at du nok har klart å få meg litt meir interessert i parfyme, enn det eg tidlegare har vore:-)
  Ja, og så har eg jo byrja å bytte hus:-D

 25. Jeg liker alt di skriver om, særlig mat reiser og parfyme! Og så hagestoff selvsagt!
  Jeg linker til bloggen din, og er gjerne med i trekningen om parfyme ;o)

Leave a Reply