Frustrasjonar
Comments 14

Er det ingen menn her?

Eg lovte to  “jubileumsgåver” i går, både til menn og kvinner. Men mennene manglar! Berre SveinV har meldt si interesse for herreduftene. Har eg berre kvinnelege lesarar? Eller kan det hende at dei mennene som er innom gjev drallen i å lukte godt? Overraskande.  Hmmm, her må eg tenke ut noko lurt.

I mellomtida, medan eg tenker: Kast dokke på, så er dokke med i trekninga. Ha ein fin kveld!

This entry was posted in: Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

14 Comments

 1. For egen del er det slik at jeg reiser mye utenlands og i den forbindelse blir det alltid kjøp av godlukt (i alt for store mengder når jeg ser på innholdet i skapene mine… :oops:) og i så har jeg mer enn nok tilgang i så måte. (Men jeg tror ikke jeg begynner å blogge om det i egen blogg enn så lenge; skjønt kanskje det hadde vært noe nå før jul… :D).

 2. Anita K. says

  Jeg slenger meg på i siste liten. 🙂

 3. Neida, det er ikkje siste liten. Eg planlegg ikkje å trekke før mot slutten av veka. Så vi har god tid! 😀

 4. hildeovedia says

  Jeg tror at mannen min trenger en ny og spennende duft. Hvis han får være med i trekningen……

  Jeg skal prøve å rekruttere noen gutter, jeg!!!

 5. Man må da ikke nødvendigvis være mann for å like/bruke herreparfymer… 😉

 6. hildeovedia: Strålande! 😀

  Kirsitn: Nei, slett ikkje. Det er ein grunn til at eg har fleire. 😉

 7. Og nå er det snart jul, så kanskje noen vil ha noe å gi til mannfolket sitt? (Ikke jeg da, mannfolket lukter Versace, etter at døtrene hadde nedlagt veto mot Aramis som han har brukt i 20 år…)

 8. Åja! Eg er underernært på godlukt, har to enkle i skapet, og er gjerne med i trekning om å kunne lukte godt.

  Ps: Kunne ikkje Alt Godt invitert til en liten snuse-blogge-get-together-party ein eller annan gong? Tenk så kjekt! Ein kjempegod ide spør du meg.

 9. Bjørnar says

  Hilde O. rekruterte
  meg og jeg trenger en ny spennende duft. Håper lykken er på min side:-)

 10. HildeG: Eg set gemalen på lista!

  Mykstart: Snusegettogether? Genialt! Veldig gjerne! Eg må tenke litt på regien, men det er ein genial idé!

  Velkommen hit, Bjørnar!

 11. Iduns says

  Vil gjerne nytta høve til å takka for ein strålande blogg som gjev meg mykje å fryda meg over. Oppskriftene dine er glitrande inspirasjonskjelder i ein travel kvardag, og parfymeekspertisen din imponerer meg. Eg veit bare at eg likar nokre dufter og ikkje andre, utan å ha analyseapparatet klart for kvifor, men skjøanr eg har mykje å læra.
  Melder meg på alt!

 12. Øyvind says

  Til damen med den velutviklede duftsansen
  sendes herved mitt navn.
  Som en påmelding til den store konkurransen.
  Håper lykken gjør at jeg drar denne i havn.

  Lykke til alle menn og kvins.
  For her kommer folk til å lukte flott.
  Dufter som gjør en glad til sinns.
  Delt ut av damen bak Alt godt 😉

 13. Oppdaga denne siden ved en tilfeldighet! Joda, det er “noen” menn her!, Så jeg blir gjerne med på trekning!

  Ser ut til å være noen gode oppskrifter her også!

Leave a Reply