Utstyr
Comments 4

Ein ny baby?

Er det denne vi skal gå rundt med i veska for å vere på nett? Eg må innrømme at eg er instinktivt positivt innstilt til alt frå Apple, men denne såg ut som ein forvaksen iPhone. Men når den kjem til landet må eg definitivt prøve den ut, få kjenne “the look and feel of it”.

This entry was posted in: Utstyr

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Odd says

    For de som liker å være bundet på hender og føtter er nok dette er supert produkt! Apple er et innmari propietært produkt. Vi bare nevne at det tok meg mange timer å få nytt liv i en gammel iMac G3. Kun CD-er fra Apple kunne starte maskinen, og sørge forat den var fortsatt ubrukbar og rede for søppeldynga. Takket være Ubuntu og deres CD for PowerPC er dette i dag en fullt fungerende maskin. Ubuntu rocks!

  2. Lekkert – som det meste fra Apple. Men som Odd sier – man blir veldig bundet. Diskusjonen på p2 i morges gikk direkte på det, siden Apple nå skal åpne bokhandelversjonen av Itunes, som er betydelig dyrere enn Kindle/Amazon-løsningen. Jeg er litt lei av Apple-arrogansen på dette området, og venter på dingsen som skal få meg til å konvertere til e-boka: noe lekkert som er godt å lese på, med trådløs surfing, der man kan boltre seg med fri programvare. Jeg vet det kommer! 😀

  3. Den er nydelig 🙂 Men så er det heller ikke uten grunn at min blogg heter det den gjør. Jeg er duppedings-mamma de luxe 🙂 Fin blogg du har!

Leave a Reply