Ferie, Livet, Lykke, Reise
Comments 5

På plass!

Vi er på plass i husværet vårt i København, det er romsleg, lyst og fint, møblert med masse danske designklassikarar. No smyg vårvinden seg inn frå altandøra, ein bukett med rosa buskroser står på bordet og alt er på G.

Elleveåringen har funne Viasat 4 med Homer og gjengen på tv-en, så til og med når det gjeld underhaldninga er alt i orden. Det var verre i Kairo, med Transformers teksta på arabisk…

No skal vi varme dei lekre små frikadellene som vertinna vår har lagt klar til oss, og kose oss med litt dansk sjokolade. Livet er ikke det værste man har!

This entry was posted in: Ferie, Livet, Lykke, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

 1. Enjoy enjoy, det er deg/dere vel unt! Denne dama er snart underveis hjemover igjen og har jobbing foran seg de neste dagene, men det er helt greit etter late dager i trøndelaget.

  Kos dere med sol og varme temperaturer – håper jeg 😀

 2. irma says

  Høres herrrlig ut, påske i Køben er digg! Håper du får deilige dager. Var innom Glassmagasinet idag og snakket med noen koselige damer som hadde vært med på “treffet” du arrangerte, fikk (selvsagt) ypperlig service 😉

 3. ………. og i deilige Danmark er det slett ikke verst…. 😉

  GOD PÅSKE!

 4. Høres flott ut! Kos dere på påskeferie. 🙂 Jeg skal en ørliten tur innom København selv og gleder meg!

  Du har forresten fått award og utfordring i bloggen min. 🙂

Leave a Reply