Grønt, Lykke
Comments 3

Kattemynterus

Huskar du eg skreiv om kattemynte her om dagen? Den varianten som var i parken ved Akersgata 64 er visst ikkje den rette sorten, her ser du kva som skjer med kattar som får den sorten dei likar, Nepeta cataria. Dei ser ut til å ha det veldig bra.

This entry was posted in: Grønt, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Haha, herlig. Absolutt gjenkjennelig. Mine to katter reagerer helt forskjellig på kattemynte. Hun ene oppfører seg akkurat som på videoen her, ruller og er helt i ekstase, mens han andre er helt upåvirket og skjønner ikke bæret.

  2. Trine says

    Artig å se, men jeg måtte skru av lyden. Både katta og bikkja her ble helt rabbiate av å høre alle lydene 😀

  3. sol says

    interessant! ble frista til å la våre to prøve.. 🙂

Leave a Reply