Livet, Lykke
Comments 2

Marknad i dag!

I dag har vi marknad i gården vår, der sel vi bøker, leiker, klede og sko, servise og alt du kan tenke deg. Det er meldt regn, men under over alle under, vi har telt! Så under det er det mogeleg å få ein fin marknadsopplevelse midt i byen.

Ta buss 37 til Tannlegehøgskolen, og gå inn i gården ved den Jokerbutikken som ligg inne på plassen, ikkje ute  i Geitmyrsveien. Inne i hagen finn du oss. Velkommen!

This entry was posted in: Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Det gjekk fint, vi hadde det hyggeleg under teltet, som er kjempestort. Eg fekk redusert mengda ting til salgs frå to og ei halv kasse til ei, og vi planlegg nytt bakgårdssalg 4. september. Stay tuned! 🙂

Leave a Reply