13 Comments

 1. I mitt og. 🙂 Det øverste bildet er den raude sanda som renn nedover mot havet. Heilt fascinerande.

 2. Hvis alle hadde funnet sæ et Mjelle! 😉

  Har vært der, så nydelig som han sier, Terje Nilsen. (med en stemme som en gud)

  Ha en flott dag i nord.
  Eirin

 3. hildeovedia says

  Savner deg, men ser at du har det bra og at det går ann å være andre steder i sommerferien enn sørlandet:) Selv om badevannet er noe kaldere hos dere nå, slipper dere kansje alle brennmanetene:) klem.
  Vanna hagen din i går.

 4. Nei, badinga blir begrensa til eit minimum. Elisabeth var uti til over knea i går, det var hustrig.

 5. Så fine bilder! Nå fikk jeg lyst til å reise, jeg og! Håper du har det veldig trivelig på ferie.

 6. Skal du ikke en tur til Sørlandet i sommer, altså 🙁 Jeg som hadde sett fram til og alt mulig!

 7. ja det er vakkert her nord.. men skulle ønske du fikk se landsdelen badet i sol..

  herlig blogg jeg fant via Sagt med hjertet:) nyt ferien og takk for titten:)

 8. Nydelige bilder. Siden vi skal til Narvik snart, så håper jeg å kunne bidra med litt midnattsol på bloggen min. I tillegg ber jeg til høyere makter om finvær når vi skal til Reine. Jeg gleder meg stort til nordnorsk natur.

 9. Det øverste bildet er ikke sand – det er hodet til en gigantisk sjøorm som er i ferd med å bryte vannflata! 😀

Leave a Reply