Fest, Musikk
Comments 4

Alla famnar jag lämnat

Så er eg på veg igjen, i ettermiddag går flyet til Paris med fjortenåringen og meg ombord. Elleveåringen kjem etter på søndag, han ville ikkje vere så lenge i Paris som oss. I morgon er vi på nett igjen, skal du sjå.

I mellomtida kan du kose deg med denne sangen som vakre Tora Augestad sang til brudeparet i kyrkja på laurdag. Høg lommetørklefaktor, kan eg fortelje. Kajsa-Stina Åkerström syng songen ho har skrive saman med Åsa Jinder.

This entry was posted in: Fest, Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. God tur til Paris!!! Eg går framleis rundt og prøveluktar på herlegheitene du sende meg i posten…..

  2. Ha en fantastisk tur og kos deg masse i Paris!!
    Gleder meg til å høre om du får snuse på noe spennende også 😉

  3. God tur, kos dere! Paris er jo byen, da. Drikk en kopp te hos Mariáge Frères for meg!

  4. irma says

    Denne sangen hadde jeg ikke ført før, nå er jeg veldig glad for at du delte den, sjelden vakker og lidenskaplig.

Leave a Reply