Grønt
Comments 2

Haustavrunding i hagen


No held eg på og avrundar i hagen.

Blodbegerplanten er så flott at eg har sett den inn i vindauga i gangen, der kan den spreie glede litt til. Urtene har kome i hus, og blitt til urtesalt. Den sterke kjæresten min bar inn den digre agapanthus-potta, så no står den i kjellaren klar for overvintring.

På laurdag er det dugnad i burettslaget, då skal eg få sett dei siste løkane. Heldigvis er det mildver no, så jorda er mjuk og fin. Løk er til halv pris rundtomkring for tida, så no er det mogeleg å handle inn flotte løkar og knollar til neste vår og sommar.

Sjå om du finn eranthis og anemoner. Dei er så fine, dei kjem tidleg, og dei finst ikkje i alle hagar. Eg er også veldig glad i frittilaria, eller vipeegg. Utvalet vert større år for år, så det er nok å velge i. God haustøkt i hagen!

This entry was posted in: Grønt

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s