Duft
Comments 3

Kjempetabbe!

Eg las ikkje denne mailen frå Fru Storlien nøye nok, og dermed så gjekk det meg hus forbi at ho skulle til London i helga som var. Jaja, vi får prøve å hjelpe henne som best vi kan utan London-handling i tankane. No har vi jo fått mange fine parfymeri her i Oslo og med stort utval. Her er hennar “søknad”:

Dette må jo testes og i tillegg passer det bra siden jeg drar til London fredag og er klar for å fornye godluktene mine.
Jeg bruker en del parfyme, men handler mye på innfall. De jeg bruker mest, eller har vært gladest i er:
Fantasia di Fendi ( som har gått ut), Mirto di Panarea fra å (hjelp, jernteppe, det italienske merket), og den rosa fra Stella McCartney, peony?, samt Flowerbomb fra Victor & Rolf.
Hva jeg liker av mat; tja, sjømat, frukt og grønnsaker, pasta, skikkelig reinsdyrkjøtt, sjokolade.
Og drikke; det går jo mest i kaffe til hverdags, svart kaffe og kaldt vann. Ellers er ikke vin å forakte, hvit eller rose. Rødvin får jeg vondt i hodet av.
Blomster ; levende, fioler, markblomster, pioner, liljer. jeg er glad i blomster både ute og inne, men kan ikke ha hvite, avskårne blomster inne. Bterk blomsterduft i parfymer føler jeg ikke passer meg, det blir lett for mye.
Fritid/hobby; håndarbeid; husflid, bunad, strikking, brodering. Jeg leser mye, er ute med barn, bikkje og mann.
Og ellers liker jeg lukten av bål, våt jord, fersk bakst og rene klær, og fersk sigarduft.
Lykke til,
hilsen
Fru Storlien
This entry was posted in: Duft

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

 1. Her er notane til Mirto:
  Top notes of myrtle, bergamot, Calabrian lemon, sweet orange, basil.
  • Heart notes of jasmine, rose, Green of Lilac, and Blackcurrant.
  • Base notes of lentisc, juniper, cedarwood, amber.

  Og Fantasia:
  Top Notes: Blackberry, Orange Blossom, Lychee
  Heart Notes: Apricot, Lily, Strawberry
  Base Notes: Musk, Vanilla, Oak Musk

  Har vi nokre fruktige, ikkje for florale å foreslå? Eg tenker på Mure et musc extreme, den kan kanskje vere noko for Fru Storlien. Når ho først er på Eger kan ho sniffe på Sublime Balkiss (viss dei har fått den inn att) og på Eau de Tarocco frå Diptyque. Av dei du finn i “alle” butikkar så kan du jo snuse på Deseo og Glow, begge dei er fruktige, litt tropiske og tiltalande dufter.

 2. Nå er jeg LANGT utenfor mitt kompetanseområde, men jeg innbiller meg at kanskje fru Storlien også ville like min (for tiden) yndling Truth fra Calvin Klein? Omtale her:
  http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Truth-267.html

  Men styr unna Truth Lush, den er ekkel og kommer i en flaske som er så lik at jeg tok feil en gang, og har en flaske av elendigheta stående på badehylla…

 3. takk for gode forslag! Siden jeg kom hjem fra London med koffert fylt med garn og huet fylt med vatt, tar det nok et par-tre dager før jeg klarer å kjenne lukten av noe som helst annet enn svidd kaffe. Men snart skal jeg ta en bytur og hygge meg i parfymerier. Jeg lurte også på å ta en tur til Gimle og snuse litt på Confetto fra profvmvm Roma,beskrivelsen jeg har lest virker lovende.

Leave a Reply