Ferie, Reise
Comments 5

Ich hab» noch einen Koffer…

…in Berlin! Iallfall har eg ei reservemamma og ein Berliner Bruder som det er alt for lenge sidan eg har sett. Ikkje har dei møtt Kjærleiken heller.

Difor har vi kjøpt flybillettar ned dit i påska. Vi byttar husvere med ein familie som bur i Karl-Marx-Allée, men vi kjem nok også til å vere mykje i Rüdow, hos reservemammaen.

Det skal bli fint å sjå dei alle igjen, og eg gler meg til å vise byen som eg ein gong følte som min til min kjære og til dei to ikkje fullt så små som før, som ikkje har vore der på seks år. Kvar går di påske?

 

This entry was posted in: Ferie, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Å – jeg har nok også fortsat einen Koffer i denne fantastiske byen. I mange år for mange år siden var jeg så mye og ofte i Berlin. Det er ikke ofte jeg føler slik for et sted – i hvertfall ikke en by – men Berlin gikk rett til hjertet fra første stund. Så lurt og fantastisk at dere reiser dit nå.

  2. Syrin says

    Vi skal til… Berlin!! Eg skal kikke etter deg 😉 i vårt tilfelle reiser vi med ein på snart 6 og ei på 7, men trur at det skal gå heilt fint. Masse gøy for barn i Berlin! Og litt for oss vaksne også 😉

  3. Denne dama får besøk fra Det Store Utland og gleder seg veldig til det. Vi skal ha litt roadmovie-påske med utflukter hit og dit pr bil, og sannsynligvis en tur nordover til mitt opphav og den fine hytta. Jeg har bestilt godt vær!

  4. Bente says

    Vi skal til Danmark! Litt fordi minstejenta ikke har fått oppleve Legoland og selv om hun er på grensen aldersmessig, har hun ønsket det selv og selv tolvåringen hadde ikke noe i mot det… På veien hjem skal vi innom en god venninne som bor i København. Uansett grunn er det jo alltid «deilig å være norsk i Danmark»…

  5. Hjemmepåske på meg som vanlig. Jeg er tross alt gift med en organist. Men det er ikke synd på meg, vi er jo i Praha nå og nyter våren. God tur til Berlin!

Leave a Reply