Ferie, Grønt, Reise
Comment 1

Den har byrja.

Blomstringa, altså. I Berlin er syrinane i ferd med å springe ut, innan påska er over står dei nok i fullt flor.

Dersom du kjem hit til Neukölln kan du leite opp Richardplatz. Det er ein fin liten plass utan så mange butikkar, men med ein fin liten restaurant som heiter Villa Rixdorf.

Der kan du spise schnitzel med kvite asparges, no for tida får du så mange du vil ha, trur eg. Det gjorde eg. Eller du kan bestille dette imponerande grillspydet.

This entry was posted in: Ferie, Grønt, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Ingebjørg Sofie says

    Så herlig det ser ut! Jeg har fått meg en finfin liten leilighet fra etter påske like ved kanalen i Neukølln, der hvor den deler seg og den ene delen går ned mot Treptow. I to og en halv måned skal jeg bo der, og gleder meg til å oppdage både asparges og fine hjørner i Neukølln. Håper på flere bloggposter med stemningsbilder og idéer! 🙂

Leave a Reply