Bokprosjekt
Comments 5

Ein runde til!

Det kjem altså framleis inn bestillingar på Smalhans. Eg må altså ha ny signeringsrunde.

Det skal eg klare, men eg må berre advare dokke: Eg skriv som ein gris. Dette er ikkje formskrift, altså. Men om du vil ha ei Smalhans-bok med mine kråketær i, så gjeld altså framleis instruksen:

Send ein mail til e.nome@samlaget.no, vil du at eg skal skrive noko spesielt så skriv det, har du ingen spesifikke ønske så skriv eg ei helsing frå eige hovud.

Ja, og så må du skrive ditt eige fulle namn og adresse. Forlaget byr på frakta, så på fakturaen kjem det til å stå 299,- per bok.

Det blir nok eit signeringsbesøk ned til Samlaget i midten av neste veke, så då veit du kva tid du har på deg. Takk! 🙂

This entry was posted in: Bokprosjekt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Hei. Hørte om den inspirerende boka og bloggen din på radio. Jeg har også et slikt prosjekt og blogg og har helt samme strategi når det gjelder mat som deg! Veldig inspirerende at vi er flere som tar dette seriøst akkurat nå! Håper folk blir mer opptatt også av all den maten som blir kastet på grunn av matbutikkenes politikk med å skulle ha fulle hyller med alle varer hele tiden – og kaste det som ikke blir solgt! I tillegg har jeg i 8 måneder ikke kjøpt ting eller klær bare for å se hva jeg EGENTLIG trenger 😉 Sjekk gjerne min blogg også: smroesok.blogspot.com. Hilsen Siri 🙂

  2. Pingback: Siste påminning! « Alt godt

Leave a Reply