Bokprosjekt
Comments 4

Har du grøne tomatar? Er dei i Trøndelag?

Gundaene lagar safte- og syltebok, og denne helga skal vi lage og fotografere haust- og vintergreiene.

Men vi må ha grøne tomatar! Har du tomatplantar som ikkje har rukke å kome i mål med saftige, søte, raude tomatar? I så fall vil vi veldig gjerne ha dei, og sylte dei og lage marmelade av dei. Har du, eller veit du om nokon som har, så sei frå! Vi hentar. 🙂

This entry was posted in: Bokprosjekt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Så morsomt med saft- og syltebok! Det er nesten ingen som driver med det mer, har jeg inntrykk av, men det er i ferd med å bli in igjen. Hva med å ta med noen oppskrfter på krekling, for eksempel? Sterkt undervurdert – og helt gratis – bær fra den norske fjellheimen.

    Men grønne tomater har jeg ikke…

  2. Da ser det ut til at tomatene er i boks de og 😉 God tur nordover Gunda!

Leave a Reply