Fest, Livet, Lykke
Comments 2

Tenåringsfeiring

I dag er det stort familieselskap i heimen, han som til og med i går var tolv, vert tretten i dag.

Det er han fine som då han var fire sa til bestemora si: Jeg er en luring, men jeg er snill. Det er han verkeleg. Han er ein tvers igjennom fin fyr som har vokst voldsomt i det siste, men framleis vil ha nattakos av mammaen sin, og som har onsdagsjobb med å gå tur med Pixie, ein fin hund vi kjenner.

I går hadde vi fest med gutta, så kom alle frå klassen pluss eitt par til, og vi hadde bruskasseklatrekonkurranse, fem langpanner med pizza og ei med brownies, og PS3-turnering. For ein fin gjeng! Sjølv om desibelnivået var høgt, så var dei i godt humør, dei oppførte seg fint, takka og var glade for å få kome.

I dag står det ei gryte med reinsdyrkjøt på menyen, servert med heimelaga potetmos. Eg har laga ei trøffelkake for første gong i mitt liv, så viss den vert vellykka så dukkar den nok opp her. I tillegg kjem bestemor med gode rundstykke, og ein bløtkakebotn som skal fyllast med hermetisk pære, tradisjonen tru. Ha ein fin innsamlingssøndag!

This entry was posted in: Fest, Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. !3-årsdagsfeiring hos oss også i dag.
    Storeflinkejenten fylte på fredag, men ble da kun feiret med fin frokost før skolen.
    Fin dag ønskes alle dere fra alle oss 🙂

Leave a Reply