Bokprosjekt
Comments 2

Ny sunnmørsturné!

Ja, no held Samlaget og eg på å legge planar for ein ny runde på Sunnmøre for å signere bøker og heie Smalhans ut i butikkane og under juletrea.

Dette skjer helga 18.-20. november, men no har eg akkurat fått beskjed om at det vert bokhandlartreff i Ålesund torsdag kveld, så då møter eg sjølvsagt opp dagen før. Fredag skal eg uttil Herøy vidaregåande skule, og lage mat saman med flinkisane som går på kokkelinja der.

Så jobbar vi for å få til ei signering på ein bokhandel i Fosnavåg sidan eg likevel er der, og sidan det er ein strålande fin plass. Laurdag skal eg lage haloi på skulekjøkkenet på Larsnes, der vert det ope skulekjøkken med smaksprøver, og kanskje får nokre lov til å prøve seg som assistentar og. Laurdag kveld har vi nokre idéar, men vi er ikkje heilt i boks enno.

Søndag ettermiddag, i tretida, tenker eg, er det presentasjon av Smalhans på Aasen-tunet i Hovdebygda. Der blir det også smaksprøver og anna matmoro. Etter meg kjem Arnhild Skre og skal presentere den Brage-nominerte Hulda Garborg-biografien sin, så det blir Samlagsmoro frå vegg til tak.

Så de av lesarane mine som er i området: Kom og treff meg! Det er det beste eg veit, å møte blogglesarane mine i levande live. Vi sjåast på Sunnmøre!

This entry was posted in: Bokprosjekt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. Inger Lise says

    Skal prøve å komme meg opp i Hovdebygda men du kunne no stoppa på Eid når du svingar forbi

Leave a Reply