Utstyr
Comments 5

Ein smart dings

Denne innretninga har vore her i huset lenge. Kvar den kjem frå veit eg faktisk ikkje.

Men den er veldig smart. Opprinneleg vart den kjøpt for å ha til å oppbevare sko i, hekta på ivarhyllene i kjellaren. Etter kvart vart bruken endra. No heng den i augeskruar under skrivebordet på arbeidsrommet, og passar på ledningar, ein ruter og forskjellig anna rusk som vert liggande under eit skrivebord.

Eg har ikkje sett slike som denne etter at den var kjøpt, og eg kan heller ikkje huske kvar den vart kjøpt. Den kan sjå ut som noko som kan kome frå Clas Ohlson eller liknande, men der har dei den tydelegvis ikkje no. Har du sett slike i butikkane? Sannsynlegvis er dei merka som skohyller, men dei kan altså brukast til meir enn det.

This entry was posted in: Utstyr

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. Klipra says

    Vi har svarte og oransje frå IKEA. Kan brukast til alt mulig. Lurer på om dei høyrer til GORM lagerhyller.

  2. jeg har hatt noe lignende, både en som datamaskinen var hengt opp i (på jobben), og en som jeg hadde under pulten en eller annen gang i studietiden. Aner ikke hvor jeg hadde kjøpt de da dessverre…

  3. Vi har brukt alt av lignende – til akkurat samme formål. Hva bruksområdene opprinnelig har vært tenkt å være vet jeg ikke, men praktisk er det i alle fall. Vi bruker også disse “veskene” de bl.a. har på IKEA, som er laget for “det under pulten”-formål.

Leave a Reply