Blogging
Comments 21

Fortell noko om deg sjølv!

Eg har kanskje ikkje fortalt det før, men ei av mine store bloggheltinner er Glamourbibliotekaren. Eg las hennar blogg før eg visste at det var ein blogg eg las, og i mange år våga eg ikkje å blogge sjølv, fordi eg aldri kunne bli så flink som henne.

Akkurat det siste har eg kome over, og bloggar sjølv om eg ikkje er like flink, eller kanskje berre annleis. Men iallfall: ho inspirerte meg til dagens innlegg. Torsdag oppmoda ho lesarane sine til å fortelje noko om seg sjølv. No har eg fortalt noko om meg sjølv, så no vonar eg du vil gjere det same.

Det er mange innom her kvar dag, oppunder tusen per dag rett som det er. Nokre av dokke kjenner eg, andre er heilt ukjende. Dette vil eg gjerne gjere noko med. Fortell meg kven du er, kva du er oppteken av og kva som brakte deg hit. På førehand tusen takk! 🙂

This entry was posted in: Blogging

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

21 Comments

 1. Jeg er en fersk mamma som spiser leverpostei rett ut av boksen. Jeg hater å være sulten, så når jeg først har kommet til kjøleskapet, så orker jeg ikke smøre meg en brødskive! Så, nå vet du noe om meg. Jeg fant bloggen din via et lukket nettsamfunn der vi begge er medlemmer.

 2. Christin says

  Oslodame, jobber med NIM (noe innen media) og har akkurat tatt på sånn fusketattis med bilde av Christer Falck.

  Så veit du det 🙂

 3. Ida says

  Jeg er Ida og leser blogger mens jeg venter på at fireåringens svømnetrening er ferdig. Jeg kan snakke tre språk flytende og favorittsangen akkurat i dag er Yelle med Safari Disco Club.

 4. Jeg heter Lise og har såvidt begynt å blogge selv, men er også i ny jobb og skjønner ikke helt hvordan man får tid. Har lest bloggen til Alt Godt en god stund og har også vært så heldig at jeg har blitt kjent med henne i virkeligheten. Jeg har aldri vært utenfor Europa, men har vært i nesten alle land innenfor. Ellers liker jeg mennesker og dyr, både store og små. Prøver å være morsom fordi jeg selv liker å le, men jeg tror ofte at jeg er den eneste som ler av mine egne vitser. Jeg spiser alt av mat bortsett fra ren drikkemelk og innmat.

 5. Jeg heter Kristin og liker ikke poteter. Fullstendig hagegal og blogger om galskapen. Har vandret på den Kinesiske muren, i ørkenen i Peru har jeg gravde opp en hodeskalle av et menneske med bare hendene og ridd på hest i Mongola.
  Deg Gunda ble jeg kjent med på Hagegal 🙂

 6. barnebibliotekaren says

  Jeg er bibliotekar,- dermed naturlig opptatt av bøker, særlig godt liker jeg å formidle gode bøker til barn og unge. Er også litt over gjennomsnittlig glad i å lage god mat til alle jeg er glad i. Og selvfølgelig å spise den 🙂 Bloggen fant jeg gjennom glamourbibliotekaren, og har fulgt den en god stund. Liker bloggens gode blanding av gode oppskrifter og engasjerende hverdagsbetraktninger 🙂

 7. kjersti70 says

  Eg heng med, kvar dag 🙂 Syrin70, aka Kjersti70, matinteressert arkeolog som bygger hus. Og somframleis nyt godt av parfymepremien eg vann hos deg!

 8. Jeg er alltid sulten.

  En gang hilste jeg på deg på oslo mekaniske verksted, og sa jeg synes du virka cool.

  Jeg fant bloggen din gjenom å smuglese en tråd du har på et annet forum.

  Jeg har store komplekser med at jeg her virker veldig stalkeraktig. Haha.

 9. Jeg er Hanne og er en hagegal. Vi har møtt hverandre på hagevandring hos Magnar, men det er noen år siden nå.
  Har lest bloggen din hele tiden og har prøvd flere av oppskriftene dine.
  Jeg er også glad i og lage mat, spesielt helge-mat. Når jeg har tid til overs, strikker jeg. Klarer ikke å se på tv uten strikketøyet, da føler jeg at jeg kaster bort viktig tid.
  Hverdagene tilbringer jeg på sykehuset, der jeg jobber som bedriftssykepleier.

 10. Fant den en gang for noen år siden da jeg lette etter en opskrift av noe slag på google. Liker god mat, og synes det er så fint at du setter fokus på og gir inspirasjon til restemat. Selv bor jeg i Danmark på 3. året, er 23 år og studerer ernæring og sundhet hovedstaden.

 11. Hei, jeg møtte deg inne på hagegal, chatten er en herlig plass.
  Har egen liten systue og i dag solgte jeg to kjoler og fikk to bestillinger…..og holdt på å dø da jeg fikk brev fra Oslo Fashion Awards…..for noen uker siden 🙂
  Og med min helse å sy opp 8 kjoler i str 36 på kort tid er helt magisk…jeg pleier å sy i 44+

  Noen ganger er livet så umettelig herlig at en nesten dør av glede <3

 12. isop says

  Jeg er mamma til to og leser bloggen din fordi jeg syns du har et herlig sunt syn på gjenbruk og ressursutnytting – og på mange andre ting. Jeg elsker å drive i hagen, og helst med saker som kan spises, men energien strekker ikke helt til, så lista ligger lavt.
  Jeg liker bedre å bake enn å lage middag, og særlig fordi barn ikke alltid er så enkle i matvegen. Derfor blir jeg glad hver gang det kommer lure tips fra deg 🙂

 13. Eg heiter Eva og er bibliotekar. Eg er opptatt av bøker, foto, Internett, golf og matlaging når eg har ork. Eg trur eg fann bloggen din gjennom eit søk etter ei eller anna oppskrift, eller så var det ei veninne som anbefalte. Eg likte det eg fann og har deg no som ein av mine faste på GoogleReader.

 14. Jeg heter Elisabeth og er klar for dusjen! Har tilbrakt helga på skredkurs sammen med fine folk i Hjelpekorpset, og nå kom jeg akkurat hjem. Skulle bare ha meg en liten lese-blogger-runde og oppdatere meg på Finnmarksløpet og Iditarod før jeg dusjer. Dermed vet du og folket to av tingene som opptar meg 🙂

  Jeg kom hit fordi jeg har bokmerka bloggen din og sjekker den hver dag (før jeg sjekker rss’en…). Ramla over den en gang og var hekta – heldigvis! Dessuten er jeg veldig glad i deg, og i dine!

 15. Tusen takk, alle saman! (Og det treng ikkje vere slutt her, nye og gamle lesarar er framleis velkomne til å supplere med sine eigne morsomme fakta. <3)

 16. Ina says

  Jeg heter Ina, mor til 2 (+2) og er superfan av altgodts oppskrifter selv om jeg aldri følger decilitermål slavisk.

  Jeg blogget selv en stund men har ikke rørt bloggen min siden juli 2010 fordi ideene tok slutt.

  Jeg spiser forresten også ting rett fra kjøleskapet (mest M-sjokolade) og er fryktelig forelsket i min mann.

 17. Hei – jeg er ei jente underveis – jente, men voksen, mamma til tre, baker brød og lengter etter våren og hagen min, kaller meg skrivedame, men kan også sy og strikke, fikk endelig sving på en doktorgrad i fjor, forhenværende odelsjente som lengter etter et småbruk, ofte free-lance akademiker, men for tida faktisk med lønn, prøver å ta egne valg og stå for dem, stritter i mot å gå i opptråkkede stier bare fordi det er lett! Tenker mye. Synes livet er krevende og verdifullt. Synes du har en fantastisk tittel på bloggen din!

 18. Jeg husker ikke hvordan jeg begynte å lese Alt Godt, noe som tyder på at det er en stund siden. Og jeg leser fortsatt 🙂 Både fordi bloggen er variert, velskrevet og (i mangel av et bedre ord) hyggelig, og fordi kvinnen bak virker som ei grepa dame. Og jeg synes det er så ENORMT stas at du har funnet kjærligheten og skal gifte deg!

  For snart ti år siden gjorde jeg Oslo-boer av meg og det har jeg aldri angret på. Jeg er en musikkelskende, matglad overutdannet ironiker som aldri helt finner ut hva jeg skal bli. Og er begynt å synes at det er helt greit. Er snart ferdig med en doktorgrad og har en barnslig tro på at da skal livet begynne (endelig tid og råd til å reise og drømme mer). Tror på at det meste löser seg (og at det som ikke går bra, det går over).

 19. Elin Skotte Hope says

  Hei Gunda
  Aller først; kjempefin blogg, kjekt å lese om økonomisk mat og kvardagsmat, og du får alt til å sjå så enkelt ut. Gler meg til nytt blogginnlegg, men må innrømme at eg ikkje les den kvar dag. Fant den då eg søkte på google etter ei oppskrift.
  Eg heiter Elin og er ein ekte Ulsteinvikar. Eg trur du gjekk 3.gym då eg gjekk 1.året på Handesskulen i Vik. Iallfall var det mange tøffe gutar på ditt trinn (du var russ -86?).
  No bur eg i Moshi – Tanzania på den internasjonale skulen her – ISM. Har snart vore her 2 år og reiser heim til Norge til sommaren, nærmare bestemt Søgne. Gift, 3 barn og feirer 20 års bryllupsdag til sommaren. Elskar å bake, min mann er allergisk mot egg og alt som har egg i seg, men baking er likevel ingen sak uten egg. Lagar lite middagsmat her, et i matsalen på skulen, men elskar garlic nan og mutton curry her i byen. Om du vil sjekke ut vår blogg er adr. hopetanzania.blogspot.com
  Lykke til med bryllup og nyt våren. No postar eg dette før straumen går her 😉

 20. Eg er kusina di som alltid har nytt godt av din rause person og blide vesen, og deilige oppskrifter i det du gjer restemat til gourmetmat. Har alltid satt pris på din deilige kopp te, som du nesten starter på i det eg kjem inn døra hos deg. Vi er begge travle på vår kant, og sjåast ikkje så ofte. Då syns eg det er så fint å kunne ta del i livet ditt likevel her inne. Er nysgjerrig på kva du driv med, tenker på, formidler. Likar bloggen din veldig godt. Fin blanding av ulike små og store fine ting i livet.. Har blitt inspirert av deg til å starte min eigen blogg. Gleder meg over å få vere av dine nærmaste.. Sett stor pris på deg, og er veldig glad i deg Gundamin 🙂

Leave a Reply