Lykke
Leave a Comment

Eg blir så glad!

Ok, eg innrømmer det, eg elskar te. Eg er ein skikkeleg tenerd. Eg likar ikkje alt for tunge eller mørke tear, Earl Grey er favoritten, men eg kan også drikke Jasminte, Darjeeling first flush eller kvit te av ulike slag.

Spesialbutikkar er fint, men sjølv om eg har bikka 45 får eg alltid prestasjonsangst når eg står der og skal velge. Eg er ikkje typen som går inn i ein butikk og seier “dress me up”, for å seie det slik.

Difor likar eg aller best butikkar der eg kan finne fram sjølv, leite blant ulike merke og så ta med heim nokre flotte te-skattar. Og under over alle under, slike butikkar ligg faktisk her i byen! Eg hadde ein halv fridag her for noko sidan, og då var eg innom Jacob’s på Holtet.

Det er nærast uråd å kome ut derifrå og ha brukt mindre enn 800 kroner, og det du då har kjøpt får plass i ein liten pose. Men det du får med deg då er virkeleg førsteklasses varer. Krydderet, oljane, ostane, kakene, urtene (dei sel ramsløk i bunt no for tida!) og sjømaten – alt er heilt fantastisk.

Men eg fall altså i stavar over teane. Dette er berre ein del av hylla, eg fann Russian Earl Grey frå Lipton i pose, den har eg leita etter lenge. Eg fann masse anna deilig som også berre måtte bli med meg heim. Så viss du har ein time eller to å slå i hel i Oslo, ta trikken til Holtet og kos deg hos Jacobs. Det er ei reise verd!

This entry was posted in: Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

Leave a Reply