Ferie
Comments 5

Boligbytte i alle kanalar

For ei stund sidan var ein journalist frå NTB innom her heime og intervjua meg om det å bytte hus i feriane.

Reportasjen om dette fine feriefenomenet hamna i aviser landet rundt, her ser du til dømes reportasjen frå Dagsavisen. Sjå bort frå den underlege posituren min og haugen med småpengar på kjøkkenbenken.

IMG_2026Denne artikkelen i Dagsavisen har lege på pulten til ein i redaksjonen i God Morgen, Norge, og her om dagen ringte han meg, og lurte på om eg ville kome i programmet deira og snakke om feriane våre. Det gjer eg gjerne, og eg tek til og med meg Agnete, datra mi, som skal fortelje om korleis det er å bli teken med rundt i framande heimar for å feriere.

Vi kjem på tv i morgon tidleg (fredag) ca. 08:15, så er du vaken må du skru på, og sjå oss.

Bildet er naturleg nok frå Athen, der vi var i fjor sommar. I år går turen til Barcelona.

This entry was posted in: Ferie

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

  1. alfedgar says

    Boligbytte høres spennende ut. Bodde dere virkelig i denne greske gudeboligen!

  2. Dere var flinke, både du og datra, og gode representanter for en fornuftig måte å feriere på. Har aldri prøvd selv, men det ser veldig fristende ut!

  3. Så fint blogginnlegg, hyggelig å høre om andres boligbytteopplevelser! Vi er også lidenskapelige boligbyttere. Har byttet 15 ganger til nå, kom tilbake fra boligbytteferie i Califrornia nå i dag. Tre uker med hus-, bil- og kjæledyrbytte. Vi har også blitt intervjuet av God Morgen Norge om det, for 3 år siden. Lykke til med neste boligbytte, vi gleder oss allerede til neste gang!

Leave a Reply