Musikk
Comments 3

Barne-tv


Stevie Wonder har ein god dag på jobben. Ray Parker Jr. på gitar. Bernard Manning på trompet. Ungane rockar, og er nok ikkje heilt klare over kva dei er med på. Fantastisk! Eg klarer ikkje å sjå denne energibomba av ein video utan å glise breitt.

This entry was posted in: Musikk

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Hei, takk for hyggelig hilsen i bloggen min:-) Nå har jeg lest litt i din, og jeg må si at her var det mange gode tips! Den jansons fristelse med bacon skriver jeg ut og skal prøve – for det høres akkurat ut som noe jeg liker:-) Gode middagstips er alltid fint, og hvis de i tillegg ikke koster skjorta blir jeg ekstra glad! Ha en finfin helg, hjertelig hilsen Hanne.

    Likar

  2. Oh yeah! Dette er sånn musikk som får kroppen min til å reise seg opp og bugge, med armene i været og et salig glis i fjeset. Det er jaggumeg forskjell på musikk og musikk 😀

    Likar

  3. Tilbakeping: Noko av det søtaste III « Alt godt

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s