Lykke, Mat, Middag
Comments 12

Dei aller beste

 

dsc02065Vi har dei beste pølsene i byen på loppemarknader og bokmarknader på Ila skule. Det har vi fordi vi kokar dei i godt metta Vegeta-buljong, og har ein løk delt i to oppi. Der ligg eitt par laurbærblad også i gryta, men dei syns ikkje på bildet. Vart du svolten no? 😉

This entry was posted in: Lykke, Mat, Middag

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

12 Comments

 1. Hanne-Savanne :) says

  Men du, kan du ikkje lage pages? enklare å navigere i. Og så forstår eg ikkje det med å abbonnere på bloggar, forklare? PØlsene ser og høyrest suuupergode ut!

 2. Fra kontorfornten er glade i gode pølser og særdeles imponert over den presenterte metode for å oppnå god smak.

  For øvrig er vi også imponerte over dine gode tips og oppskrifter. Kanskje har du også en god oppskrift på scones? Det er vi svært glade i.

 3. Hanne-Savanne: Eg kan veldig lite om det her, veit ikkje korleis du abonnerer. Anyone?

  Maiblomst: Ja, ikkje sant? Masse smak for ein billig penge.

 4. Jeg tror det er slik at du går inn i Dashboard, velger ‘Appearance’ og deretter ‘Widgets’, så kan du legge til RSS. Da legger det seg en lenke i ‘Meta’ i sidebaren din, som vi kan klikke på og abonnere på selve bloggen og/eller kommentarer.
  Ble det forståelig, da? Hva synes Hanne-Savanne?

  Hva er pages?

 5. Fra kontorfronten: Eg skal leite i arkiva mine og sjå kva eg finn. Takk for komplimentet!

 6. snillesofie says

  jo, det med RSS var nyttig, men eg forstår ikkje kva slags url eg skal legge til. Nokon som kan gjere meg klokare? OG er det slik på min blogg no at de kan legge meg til?

 7. snillesofie says

  ja, og page, det er ei fane som legg seg slik at du kan ha undersider på bloggen din. Hvis nokon av dykk er innom min blogg: snillehannesofie.wordpress.com, så vil dykk sjå at eg har ei page om avsender, ei page om favorittlinker, ei page om bilder av verden. Tanken bak er at då fungerer blogge meir som ei ordinær webside, og det er enklare for gjesten på sida å navigere seg rundt, ein slepp å scrolle på same måten. Var det forståeleg?

 8. Du kan legge lenke til bloggen din når du skriv ein kommentar, eller viss du kommenterer medan du er innlogga.

Leave a Reply