Fredag, Grønt
Comment 1

Ein deilig fredag

I dag blir det ikkje blomar frå heimen i Oslo, men frå København, naturleg nok. Blomane inne fekk dokke sjå tidlegare i dag, så no ynskjer eg dokke ei fredeleg og lang helg med denne baljen som eg fann i går.

Lyset er betre enn eg kunne ha arrangert sjølv, ettermiddagssol speila i vindauga på den andre sida av gata. Ein flott idé til dekorasjon, stilkane gjer at rosene held seg på plass. Varme helsingar til alle som stikk innom frå København!

IMG_6929

This entry was posted in: Fredag, Grønt

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

1 Comment

  1. Åhhh så fint de må ha det!!! Hels så mykje til Heidi og takk for kosleg helsing på bloggen min! Akkurat no ligg bygda mi bada i kveldssol, så det er ikkje berre i Køben det er vakkert, hi, hi!

Leave a Reply