Ferie
Comments 5

Ein tur til


Å, kor eg kosar meg i denne byen! Full av fine fotomotiv er den og. Eg ventar på Heidi, så i mellomtida postar eg nokre fleire bilde til dokke. (Eg har fått meg kortlesar, då gjekk eg rundt drivarproblemet, til dokke som hjalp og trøsta meg i påska…)

IMG_6937Ei utsikt i botanisk hage:

 

 

 

IMG_6933Dei slit med å få fart på den variegerte mynten sin i Botanisk. Jaja, noko skal vi vere åleine om å få til på Lindern og…

IMG_6942Fire dagar på same hotellrom, då må eg ha blomar på romet. Ein dansk femtilapp ga eg for desse, vasen er den minste hotellet fann.

This entry was posted in: Ferie

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

 1. hildeG says

  Ser ut som du har det kjempefint! Var veldig skuffet over bot. hage i København da jeg var der for en del år siden. Masse skvallerkål, elendig merking, ødelagte og uleselige skilt. Håper de har fått skikk på den nå?

  Likar

 2. Ser ut som du har det veldig trivelig! Så fine blomster du har kjøpt! Tenk, bare femti for en flott bukett!

  Likar

 3. HildeG: No klagar dei mest over ramsløken, den har dei meir eller mindre overalt. Eg vart kasta ut ganske fort, så eg fekk ikkje sett så mykje.
  Bipbap: Ja, eg har vore på den obligatoriske turen til Illums og Magasin, har fått prøver på to Juliette has a gun samt den nye Dior Escale à Pondichéry. Slit med å finne andre merke, tenkte å finne Etro og slikt, men har ikkje lukkast.
  Ragne: Ja, blomar er nesten gratis her! 😀

  Likar

 4. Tilbakeping: På bordet « Alt godt

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s