Reise
Comments 3

Vildanden

Eg fortalte om ein båttur til Grimstad i himmelfarthelga. Då var vi innom ein kjempefin butikk som heiter Vildanden.

Det er ein klassisk shabby chic interiørbutikk, men dei hadde mykje vakkert og fristande.

Kjem du til Grimstad til sommaren så er den definitivt verd ein tur innom for å hente litt inspirasjon.

Dei har mykje fint servise, dei lekre franske reingjeringsseriane, som Durance og Savon de Marseille, og delikate kjøkkentekstilar og sengetøy.

Huskar eg rett når eg meiner eg såg eit bålfat der? Hmmm… Må sjekke det ut nærare neste gong eg er i området…

This entry was posted in: Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Jeg har oliven-/lavendelsåpe fra Savon de Marseille i glasspumpeflaske på badet. Utrolig bra såpe. Tørker ikke ut hendene, dufter veldig rent og tiltalende. Til og med min kjære likte den så godt at han foreslo kjøp av refill. Så, det gjorde vi 🙂

  2. Åh, så herlig, sånne shabby-butikker med litt egen vri og ting som man kan skape en personlig stil med 🙂 bruker Durance-såpene til klær og gulv, deilig! Jeg har lett for å gå litt “over the top” i slike butikker – er en her jeg bor, og de kjenner navnet mitt og hilser med det hver gang jeg er innom … (kremt!) … min konto = halve næringsgrunnlaget deres?
    Herlige og deilige er de ialle fall!

  3. Josefine says

    Dette er min yndlingsbutikk i hele verden! jeg elsker den! Vildanden, fins det noe bedre? der finner du alltid noe fint! det er verdt et besøk innom hvis man er i grimstad. jeg er innom hver gang jeg er i Grimstad og blir alltid møtt med god service og hyggelige mennesker, det har så mye å si for en god handel synes nå jeg:)

Leave a Reply