Fredag
Comments 5

God fredag!

Med ein elegant liten liljekonvall i motlys sig helgefreden inn over meg.

Og det kan jammen trengast, for eg skal bake til bryllup og bydelsdag, lage middag til gjengen, ordne gåve til ein trettenårsbursdag og pakke til tiåringen sin Italia-tur natt til søndag.

Eg minner meg sjølv om at dei dagane då alt står på hovudet er gode dagar, og ynskjer alle som stikk innom ei fredeleg helg!

This entry was posted in: Fredag

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

5 Comments

 1. Disse dagene er sikkert slike dager man ser tilbake på med stille fryd om maaange år – man smiler og sier “håhåjaja” – eller noe sånt.
  God helg-klem oversendes herved.

 2. hildeG says

  Du fikser nok de greiene der. Sånne helger er ikke medregnet i fritiden, så du har all grunn til å ta det igjen seinere – dra på spa eller ligg i hengekøya med en god bok….

 3. HildeSofie says

  Å, endelig en mulighet til å få spurt deg om nettopp bryllupskake – jeg har ikke funnet noen poster å spørre om det i det siste 🙂

  Jeg skal lage en kake til min venninne som gifter seg lørdag om en uke.
  Istedetfor gaver ønsker de seg heller kake eller kulturinnslag på festen eller lignende, så jeg vil jo gjerne at det blir en superflott kake. De vil gjerne at den er “lett og frisk”, men det kan jo være så mangt. Jeg har lurt på noe med pasjonsfruktfromasj eller mousse, men har ikke endelig bestemt meg. Og vil jo helst at den kan pyntes veldig fint – men det trenger slett ikke være marsipankakepynt, heller? Hjelp mottas med stor takk!

 4. HildeSofie says

  God fredag, forresten – du har en fin blogg! 🙂

 5. BÅ: Klem tilbake! 😀
  HildeG: Spa, der sa du noko… 😉
  HildeSofie: Coming up!

Leave a Reply