Kunst
Comments 2

Fleire heltar

Eg har alltid syntest at nysirkus er spennande, og denne kunstarten har utvikla seg voldsomt dei siste åra. Her er eit utdrag frå ei forestilling med det canadiske ensemblet Cirque de Soleil, La Nouba Acrobatica.

Eg tek meg i å halde pusten, bli kvalm og svimmel på ein gong, men likevel ivrig etter å sjå meir. Reglane om kor mange som skal vere på ei trampoline samstundes har dei eit fritt forhold til, noterer eg. 

This entry was posted in: Kunst

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

2 Comments

  1. kirsitn says

    De har nok trent litt, ja… Sinnsykt bra presisjon på elementene! (Og det må du nok ha når du skal gjøre trippel salto til landing på trampoline. Det skal ikke mye retningsavvik til før du flyr veggimellom og lander på et helt annet sted enn der du burde…)

  2. Wowfaktor hele tida, her. Dette er grenseoverskridende, synes jeg. Går ut over sirkus slik vi er vant til å oppleve det til vanlig.
    SKIKKELIG bra 😀

Leave a Reply