Frustrasjonar
Comments 10

Er det berre meg?

-Eller er det noko grunnleggande feil med handa til denne dama? For meg ser det ut som om den er forlenga, knekt eller feilmontert…

Forside_billede3_Fusion.ashx

This entry was posted in: Frustrasjonar

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

10 Comments

 1. Hmmm – ser rar ut, ja. Kanskje bare fordi hun er knalltynn og armbåndsvinkelen gjør det litt ekstra underlig?

 2. Mona says

  Sånn går det når amatører skal photoshoppe

 3. Anita K. says

  Helt klart en photoshop-tabbe. Overflaten av hånda er alt for lang. Vel er hun tynn, men deformert, neppe. 😉

  Det MYE slik juks ute og går. Send en mail til kosmetikkfirmaet og spør om de er helt klar over hva de vil vise fram. Lange lanker?!?

 4. Trine says

  Tenk om bildet hadde være et utslag av at Georg Jensen vil vise at også mennesker med kroppslige uregelmessigheter også kan bruke deres smykker? Det hadde vært moro og fint.

 5. Den armen foran munnen må jo være hennes(?) venstre hånd. Og da er plasseringen av underarmen “rar”. Kanskje den vokser ut av kneet… 😉

 6. *knegg* – kanskje dama egentlig er en hel floke av armer og bein, og / eller kanskje noen ligger på bakken foran henne og er stand in ifht armer eller knær eller noe? Hihi!

 7. Hehe, jeg tenkte også at “det kan da ikke være hennes arm?!” første gangen jeg så bildet. Nok et eksempel på dårlig photoshop tror jeg!

Leave a Reply