Lykke, Reise
Comments 3

Ut på tur, aldri sur!

No dreg eg ein liten tur til mitt elska København, ned i morgon, tilbake onsdag kveld. Eg legg ut litt stoff på førehand, slik at dokke finn noko nytt når dokke stikk innom, og så får vi sjå om det blir postar frå byen denne gongen. Denne turen er nemleg mest business, berre nokre få timar shopping – dessverre! Men finn eg noko spennande, så skal eg nok blogge om det, skal du sjå. 😉

IMG_7087

This entry was posted in: Lykke, Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

3 Comments

  1. Ingrid says

    Hei – kjempefint om du gir noen tips til butikker, kafeer etc. i København. Skal endelig få en voksen-tur dit nå i neste uke, har ikke vært der på år og dag 🙂

Leave a Reply