Reise
Comments 6

Ein fin juleby

Eg tilbrakte gårsdagen i Kristiansand, og det var ein fin tur.

Ikkje berre fekk eg hjelpt dei eg skulle hjelpe sånn reint fagleg, eg fekk også tid til ein liten tur i den koselege julebyen.

Marken i juleskrud er kjempekoseleg. Eg har nokre favorittbutikkar, som Upstairs, som sjølvsagt ligg i kjellaren, og har eit fantastisk utval i ting som piker liker til hus og heim.

Hansen & Co er også ein fin butikk, med ein artig kombinasjon av pynt, tekstilar, gryter og anna kjøkkenustyr og skikkeleg reingjeringsting og andre huskjemikalier som er vanskeleg å finne andre stader.

This entry was posted in: Reise

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

6 Comments

  1. Ja tenk.. jeg bor jo her.. men rekker aldri å få somlet meg inn til byen. Synd i grunnen.
    Hansen og Co er livsfarlig. Alt for mye fint. Upstairs er også en favoritt ja.

  2. Upstairs! Ah, nå ble jeg rent nostalgisk her. Jeg bodde i Kr.sand før, og den butikken sto på lista over lørdagssteder for meg. Og den kjempekoselige cafeen på torget. Betty’s..? Obligatorisk var også frk. Larsen. Jeg har ikke vært der på ÅR! Men nå fikk jeg nesten lyst til å ta meg en tur 😀

  3. Å, Kristiansand er så fin. Var der mye før, men nå er det mange år siden sist.

    Er dårlig på å kommentere her, men ofte innom. Har prøvd flere av oppskriftene dine:)

  4. Pingback: Everything must change « Alt godt

Leave a Reply