Livet, Lykke
Comments 4

Vi var der!

Vi vinka til Obama! Lure som vi var gjekk vi ned til Stortinget tidleg, slik at vi kom dit før fakkeltoget. Politiet karakteriserte oss som “skuelystne”, det vil eg på det mest bestemte ta avstand frå. Dette handla ikkje om tog eller ikkje tog.

Det må eg berre seie: Det vart gjort mykje godt politiarbeid i går. Berre noko så smart som at dei sendte “gamlisane” frå Nei til Atomvåpen først, det gjorde at dei fylte opp heile stortingsgata, og dermed vart dei ein buffer mellom folkemengdene som allereie var der, Obama og dei som kunne kome til å lage bråk. Det heile gjekk veldig fredeleg for seg, heldigvis.

Elleveåringen og eg hadde ein avtale, først Obama, så Brio leker på Glasmagasinet, der vi kartla nyvinningane innan Starwars-lego. Masse fint, men det lignar på det vi har frå før, meiner mor. Men så mykje kan eg seie, begge vart fornøgde.

This entry was posted in: Livet, Lykke

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

4 Comments

  1. Vi var der også! Blant gamlisene siden guttene var smarte nok til å ta imot hver sin plakat med Nei til atomvåpen…fantastisk opplevelse og sikkert noe ungene husker lenge. Brio inngikk ikke i vår avtale, Woody går glatt i kom foran Lego-hyllene til min store frustrasjon.

  2. Eksen min og hans bestekompis, er veldigstore Star Wars-fans, og Lego-fans. Noe som selvsagt fører til store samlinger av Star Wars-Lego. Kompisen spiller i et ganske populært band, og på listen over hva som skal være backstage, står en eske men Star Wars-Lego. Han har altså fryktelig mange. Og mange like, siden han spille mange konserter, men det bare finnes et begrenset utvalg Star Wars-lego. Derfor hadde vi et glassmonter i stuen med rullerende utstilling av Lego, han fikk bare ha så mange det var plass til i monteret, (jeg hater ting som står og samler støv, så de måtte stå der det ikke ble støvete) men kunne bytte de ut så ofte han gadd.

Leave a Reply