Frustrasjonar, Musikk
Comments 9

Eit musikkmysterium

Eg leitar etter eit musikkstykke. Det er skrive for kor, og eg var med på å synge det for rundt 15 år sidan på Toneheim. Teksten er frå Predikaren, 3. kapittel: En tid til å fødes, en til å dø, en tid til å plante, en til å rykke opp. Teksten var på svensk, og eg meiner komponisten var nordisk, men eg er ikkje sikker.

Musikkstykket er i ein slags neoklassisk stil, litt jazzpreg i akkordane, og bølgande fram og tilbake. Eg huskar at det var fleire oktavsprang i mi stemme, iallfall. Eg huskar det som intenst vakkert, og godt å synge. Er det nokon som har aning om kva dette kan vere?

This entry was posted in: Frustrasjonar, Musikk

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

9 Comments

 1. Jeg har kopiert spm ditt til korfolka mine i Oslo, bl.a. Lene B-A, noen andre også. Så får vi se 🙂

 2. Mitt sikkerstikk: Spør Glamourbibliotekaren i en mail – hun vet nesten alt, tror jeg, og vet hun ikke lager hun kanskje bloggpost og spør folket, som hun har gjort tidligere…? Go for it, den dama kan musikkfaget.

  I mellomtida skal jeg spørre mamma og noen hun kjenner. De kan også alt sånt. Førstemann med svar skylder den andre et kakestykke på Pascal en dag 😉

 3. Mokki: Eg fekk opp eit stykke der Mette Marit les bibelteksten, ikkje så mykje kor der. Men det er same tekst.

  Elisabeth: Ja, eg kan prøve den glamorøse, ho veit kanskje.

  BÅ: Hillarious! “-to stand by your woman at the moment of birth… Morsom film!

 4. Alt har sin tid

  Komponist:
  Bo Holten
  Tekstforfatter:
  Ole Dalgaard
  Type kor:
  Blandakor
  Genre:
  Seriøs/klassisk
  Leveringstid:
  ca. 3 uker
  Produktnummer:
  WH 30131
  Pris:*
  kr 122,00
  Kommentar:
  SSAATTBB div a cappella

 5. Takk! Men eg trur at der er teksten på dansk. Eg skal sjekke med korsenteret og.

 6. Hva med Kärlekens tid, Komponist: Benny Andersson, Tekstforfatter: Ylva Eggehorn, Arrangør: Göran Arnberg / Benny Andersson …?

  🙂 Håpe du finner det!

Leave a Reply