Kunst, Livet
Comments 10

Musica brutal

Musikk: Gotan Project, eg hadde gløymt kor bra dei spelar.

Dans: Laura Benanti og Antonio Banderas, eg hadde gløymt kor – eh – spansk han er.

This entry was posted in: Kunst, Livet

by

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

10 Comments

 1. «…kor – eh – spansk han er» 😆

  Ja, jøss! Klart det var ordet «spansk» som falt meg også inn da jeg så dette… 😉

 2. Hei, Altgodt! Denne kommentaren har ingenting med innlegget å gjøre. Men jeg koblet plutselig noen opplysninger… du skriver jo hva du er utdannet som, jeg har sett noen bruke fornavnet ditt (som ikke er av de vanligste) i et kommentarfelt, og du synger i kor… du er ikke tilfeldigvis stifteren av et visst studentkor som fyller tjue år i år? I så fall vil jeg takke, for jeg var med der i fire år – og det var fire fantastiske år. Fine, fine koret!

  Jeg hadde nok sendt en epost om jeg fant kontaktinfo, for det er jo ikke sikkert du vil ha denne kommentaren liggende ute. Kanskje har jeg også koblet feil. Så bare slett den. Jeg mente alt godt. 🙂

 3. Du har kobla heilt rett! Så morsomt. Tjue år? Det må eg seie. Tida flyg. Eg sender deg ein mail.

 4. Det må jeg si. Det var musikken sin, det. Og videoen sin … 😀

 5. Trine says

  Jeg sitter på kontoret og vifter meg med hendene. Oj oj oj. Hetetokter! Veldig … spansk.

 6. Per says

  Gotan project er en av mine favoritter, den ene nydelige CD’en etter den andre :-). Et utsøkt klipp……

 7. Såg Gotan Project på Nattjazzen her for nokre år sidan, det vart så hett og svett at arrangørane måtte opne bakdøra for å få inn luft og lange inn hundrevis av halvlitersglas med vatn. Eg mistenker at det var vel så mykje musikken som temeperaturen som hadde skulda. Fantastisk, var det!

Leave a Reply