Kunst, Livet
Comments 10

Musica brutal


Musikk: Gotan Project, eg hadde gløymt kor bra dei spelar.

Dans: Laura Benanti og Antonio Banderas, eg hadde gløymt kor – eh – spansk han er.

This entry was posted in: Kunst, Livet

av

Kvinne, bur i Oslo og har feriehus i Billingsfors, lever med mat, musikk, dufter og ein hage, gjer mitt beste for å nyte livet.

10 Comments

 1. «…kor – eh – spansk han er» 😆

  Ja, jøss! Klart det var ordet «spansk» som falt meg også inn da jeg så dette… 😉

  Likar

 2. Hei, Altgodt! Denne kommentaren har ingenting med innlegget å gjøre. Men jeg koblet plutselig noen opplysninger… du skriver jo hva du er utdannet som, jeg har sett noen bruke fornavnet ditt (som ikke er av de vanligste) i et kommentarfelt, og du synger i kor… du er ikke tilfeldigvis stifteren av et visst studentkor som fyller tjue år i år? I så fall vil jeg takke, for jeg var med der i fire år – og det var fire fantastiske år. Fine, fine koret!

  Jeg hadde nok sendt en epost om jeg fant kontaktinfo, for det er jo ikke sikkert du vil ha denne kommentaren liggende ute. Kanskje har jeg også koblet feil. Så bare slett den. Jeg mente alt godt. 🙂

  Likar

 3. Du har kobla heilt rett! Så morsomt. Tjue år? Det må eg seie. Tida flyg. Eg sender deg ein mail.

  Likar

 4. Trine says

  Jeg sitter på kontoret og vifter meg med hendene. Oj oj oj. Hetetokter! Veldig … spansk.

  Likar

 5. Per says

  Gotan project er en av mine favoritter, den ene nydelige CD’en etter den andre :-). Et utsøkt klipp……

  Likar

 6. Såg Gotan Project på Nattjazzen her for nokre år sidan, det vart så hett og svett at arrangørane måtte opne bakdøra for å få inn luft og lange inn hundrevis av halvlitersglas med vatn. Eg mistenker at det var vel så mykje musikken som temeperaturen som hadde skulda. Fantastisk, var det!

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s